Kokkinos Boutique 3*
TopTravel » Leto 2024 » Kipar Leto 2024 » Protaras  » Kokkinos Boutique 3*

HOTEL KOKKINOS BOUTIQUE 3*

 

LOKACIJA:

Hotel Kokkinos Boutique nalazi se u centru mesta Protaras, okružen lepim hotelima u okruženju kao što su Vrissiana Beach, Fig Tree Bay Beach and Sunrise Beach. Hotel je udaljen od aerodroma u Larnaca oko 42 km.

 

PLAŽA:

S obzirom da se hotel nalazi u centru Protarasa, nema svoju plažu, ali najbliža plaža hotelu je udaljena oko 60 m što ne predstavlja preveliki problem.

 

HOTELSKA PONUDA:

Hotel ima na raspolaganju recepciju, otvoreni bazen, lift, parking, ležaljke i suncobrani na bazenu, usluga iznajmljivanja automobila, servis za pranje odeće, Wi-Fi internet, usluge iznajmljivanja biciklova.

 

SOBE:

Hotel ima ukupno 30 soba, opremljene sa klima uređajem, TV, kupatilo, fen za kosu, sef uz doplatu. Čekiranje za ulazak u hotel je u 14h, dok je za izlazak 12h.

 

USLUGA:

Uglavnom noćenje sa doručkom – samoposluživanje prema hotelskim pravilima, takođe postoji mogućnost doplate za polupansion ili all inclusive.

ZAŠTO REZERVISATI KOD NAS

Mi smo tu da osluškujemo vaše potrebe i da vam ponudimo jedinstveno putovanje u skladu sa vašim željama i budžetom. Želja i ideja o putovanju su dovoljne a mi smo tu da ih pretvorimo u stvarnost.

Kažite nam šta želite i mi ćemo znati šta da vam preporučimo
Sve možemo da odradimo on-line u jako kratkom roku
Dugogodišnje iskustvo u kreiranju turističkih putovanja
Mnogo zadovoljnih korisnika usluga