Paralija 2024
TopTravel » Leto 2024 » Grčka Leto 2024 » Grčka Apartmani Leto 2024  » Paralija 2024

PARALIJA

NAJPOŽELJNIJE LETOVALIŠTE OLIMPSKE REGIJE


Paralija, letovalište smešteno u podnožju planine Olimp, u regiji Pieria. Od trgovačkog centra Katerini udaljena je svega 6km, dok udaljenost od Soluna iznosi oko 60km. Klima u Paraliji je veoma prijatna zbog blizine Olimpa, dani su topli, a duva blagi povetarac koji dodatno rashlađuje i doprinosi ugođaju. Paralija je poznata po velikom broju fantastičnih plaža prekrivenih sitnim belim peskom. Na gradskoj plaži je plićak dugačak nekoliko desetina metara te je ona veoma pogodna za porodice sa malom decom i neplivače. More tirkiznih nijansi je toplo i kristalno čisto, sa postepenim ulaskom u vodu. Plaže Paralije se protežu do susednog letovališta Olympic beach te možete posetiti i ovo mesto.

Paralija je veoma popularna među turistima svih generacija, kako zbog povoljnih i dobrih smeštajnih kapaciteta tako i jer je najsadržajnije mesto Olimpske regije. U Paraliji možete uživati u šetnji uskim ulicama u kojima su nanizani butici, suvenirnice, prodavnice kožne galanterije, restorani, kafići kao i barovi i diskotete te mlađe generacije mogu očekivati dobar noćni provod. Dobra lokacija Paralije pruža mogućnost organizovanja izleta i obilaska kulturno-istorijskih lokaliteta u blizini poput Soluna ili Meteora. Paralija nudi apsolutno sve što je potrebno za kvalitetan, ispunjen i nezaboravan odmor.

Na sajtu se nalazi samo deo ponude za Paraliju, za širu ponudu kontaktirati agenciju (0692217373)

ZAŠTO REZERVISATI KOD NAS

Mi smo tu da osluškujemo vaše potrebe i da vam ponudimo jedinstveno putovanje u skladu sa vašim željama i budžetom. Želja i ideja o putovanju su dovoljne a mi smo tu da ih pretvorimo u stvarnost.

Kažite nam šta želite i mi ćemo znati šta da vam preporučimo
Sve možemo da odradimo on-line u jako kratkom roku
Dugogodišnje iskustvo u kreiranju turističkih putovanja
Mnogo zadovoljnih korisnika usluga