Aquaworld Belek By Mp Hotels 5*
TopTravel » Leto 2024 » Turska Leto 2024 » Antalijska regija Leto 2024 » Belek Leto 2024  » Aquaworld Belek By Mp Hotels 5*

AQUAWORLD BELEK BY MP HOTELS 5*

LOKACIJA: Hotel se nalazi na oko 2km od Beleka, 35km od aerodroma u Antaliji i 45km od njenog centra. Sagrađen je 2004. godine, ali renoviran 2016. godine i prostire se na 220.000m2.

PLAŽA: Poseduje privatnu peščanu plažu, gde je gostima hotela omogućeno korišćenje dušeka, peškira, ležaljki i suncobrana bez doplate.

HOTELSKI SADRŽAJ: Sastoji se iz glavnog i četiri a la carte restorana, sa italijanskom, mediteranskom, azijskom i turskom kuhinjom, koji su besplatni jednom u toku boravka uz obaveznu rezervaciju. Hotel ima i wi-fi internet, jedanaest spoljašnjih i jedan unutrašnji bazen, sa sedam vodenih tobogana i spa centrom (tursko i parno kupatilo, sauna). Za sportske aktivnosti omogućeno je osam teniskih terena, odbojka na peksu, aerobik, košarka, pikado, boćanje, animacije uz večerenje aktivnosti, muziku uživo i diskoteku. Za decu tu su dečiji bazen, restoran, igralište, kao i klubovi (mini 4-11 i junior 12-16 godina). Plaćaju se dodatno usluge doktora, frizera, čuvanja dece, pranja veša, iznajmljivanja teniske opreme, bilijar, motorizovani sportovi na vodi, kao i masaže.

SOBE: Hotel se sastoji iz glavne i aneks zgrade, kao i bungalova na dva sprata. Soba ukupno ima 772, koje se dele na standardne, za 2+1 osobu, (28m2), 7 je za osobe sa invaliditetom, zatim na porodične za najviše 4 osobe (52m2). U aneks zgradama se takođe nalaze standardne sobe, za maksimum 2+2 osobe (29m2) i porodični apartmani, za 4 osobe (52m2)a  u bungalovima se nalaze standardne sobe za 2+1 osobu (25m2). U svakoj od tih soba se nalazi kupatilo sa fenom, TV, telefon, wi-fi, sef, balkon ili terasa i mini bar (voda i bezalkoholna pića su besplatna).

USLUGA: Švedski sto. Usluga je na bazi all inclusive koncepta.

NAPOMENA: Hotelski kompleks okružen zelenilom i prelepom plažom, a poseduje i veliki akva park, idealan za porodice sa decom.

http://www.meetingpointhotels.com/