Flixbus Autobuske karte
TopTravel » Flixbus Autobuske karte
Flixbus Top Travel Agency

 

FlixBus

Uskočite u jedan od naših zelenih autobusa i putujte čitavom Evropom. Izaberite svoje putovanje iz FlixBus velike mreže; sa preko 400.000 svakodnevnih linija  do preko 2,500 destinacija u 35 evropskih zemalja, zaista možete da istražite Evropu!

Planirate da krenete na „bekpekersko” putovanje Evropom? U poslednjem trenutku odlučujete da posetite neki grad? Ili idete na odmor sa porodicom ili prijateljima? Nema nikakvih problema! Prevešćemo vas od tačke A do tačke B po nepobedivoj ceni. Sa FlixBus autobuskim putovanjima možete da izaberete između Francuske, Holandije, Švajcarske, Nemačke, Italije, Češke Republike, Mađarske ili Hrvatske! Da ne pominjemo Švedsku, Dansku, Luksemburg, Sloveniju i Austriju – FlixBus pruža putovanje koje želite i kada želite!

Putovanje od tačke A do tačke B je opušteno: zahvaljujući informacijama o autobuskim stanicama, ažuriranom i aktuelnom redu vožnje koji su dostupni u realnom vremenu, uslužnom osoblju i ljubaznim vozačima, ne morate da brinete ni o čemu. Možete da planirate svoje putovanje autobusom i uskočite u autobus osećajući se potpuno opušteno.


FlixBus usluga

Naš cilj je da vam ponudimo praktičnu, povoljnu i direktnu uslugu autobuskog prevoza. Ako imate pitanja tokom planiranja svog putovanja, naše ljubazno osoblje će vam rado pomoći da rešite sve probleme ili nedoumice koje imate!

Kupite povoljne autobuske karte u Top Travel Agency. Vaša karta je garancija za udobno sedište u autobusu. Piće i grickalice takođe možete da kupite kod naših ljubaznih vozača i koristite besplatan Wi-Fi i utičnice – u svakom našem autobusu! Možete da surfujete internetom, gledate filmove i ostanete na vezi tokom čitavog putovanja.

Uštedite sa FlixBus-om! Uštedite novac sa FlixBus nepobedivo jeftinim autobuskim kartama, uštedite vreme zahvaljujući FlixBus detaljnom autobuskom redu vožnje i tačnim autobusima i sačuvaj životnu sredinu, jer je putovanje autobusom ekološki najprihvatljiviji vid transporta. Bilo da sa FlixBus-om putujete u BerlinPragMilanoPariz ili Frankfurt, uvek putujete zeleno!

Rezervaciju autobuske karte i plaćanje možemo završiti u roku od par minuta, on-line ili direkntim dolaskom do agencije kako vam više odgovara. Putujte TOP sa FlixBusom i Top Travel Agency

ZAŠTO REZERVISATI KOD NAS

Mi smo tu da osluškujemo vaše potrebe i da vam ponudimo jedinstveno putovanje u skladu sa vašim željama i budžetom. Želja i ideja o putovanju su dovoljne a mi smo tu da ih pretvorimo u stvarnost.

Kažite nam šta želite i mi ćemo znati šta da vam preporučimo
Sve možemo da odradimo on-line u jako kratkom roku
Dugogodišnje iskustvo u kreiranju turističkih putovanja
Mnogo zadovoljnih korisnika usluga