Tui Blue Sherwood 5*
TopTravel » Leto 2024 » Turska Leto 2024 » Antalijska regija Leto 2024 » Belek Leto 2024  » Tui Blue Sherwood 5*

TUI BLUE SHERWOOD 5*

LOKACIJA: Hotel se nalazi nedaleko od Beleka na udaljenosti 40km od aerodroma i 50km od centra Antalije. Prostire se na površini od 12.000m2, a započeo je sa radom 2011. godine.

PLAŽA: Na privatnoj peščano-šljunkovitoj plaži, ležaljke, suncobrani, peškiri i bar su omogućeni gostima hotela na korišćenje bez doplate.

HOTELSKI SADRŽAJ: Postoji jedan glavni i jedan a la carte restoran, sa internacionalnom kuhinjom, besplatan je jednom u toku boravka, a omogućeni su vegeterijanski i dijetalni meni. Takođe, hotel sadrži i četiri bara, spoljašnji i unutrašnji bazen, salu za konfernciju, spa centar (sauna, tursko i parko kupatilo). Sportovi su razni, poput aerobika, teretane, tenisa i stonog tenisa, pikada, odbojke na plaži, mini fudbala, boćanja, košarke, joge... a za večernju zabavu, tu je muzika uživo, diskoteka i razna animacija. Doplaćuju se: ostale usluge spa centra, doktora, pranja veša, motorizovani sportovi na vodi, bilijar, internet kafe i izajmljivanje teniskih rekvizita.

SOBE: Hotel se sastoji iz 201 standardne sobe sa pogledom na kopno, delimičnim pogledom na more i pogledom na more, od kojih se 3 izdvajaju za osobe sa invaliditetom, za najviše 2 osobe (27m2), 13 jednosobnih deluxe soba, od kojih 9 imaju đakuzi, za 2 osobe (32m2) i 8 jednosobnih lake house-a, koje imaju balkon sa izlazom na bazen, za najviše 2 osobe (32m2). Sve sobe imaju svoje kupatilo sa fenom, TV, telefon, sef, wi-fi, klimu, kuvalo, mini bar i balkon a room service je jedino uz doplatu.

USLUGA: Švedski sto. Usluga je na bazi all inclusive koncepta.

NAPOMENA: Hotel je namenjen za goste iznad 18 godina, odlična preporuka za parove koji žele romantični odmor.

http://www.sherwoodhotels.com.tr/