Morahalom – banja Eržebet
TopTravel » Evropski gradovi » Jednodnevni izleti  » Morahalom – banja Eržebet
Morahalom Top Travel Agency (2)

MORAHALOM – BANJA ERŽEBET

UŽIVANJE I ZABAVA ZA CELU PORODICU, ŠOPING U MARKETU PRIMA U MORAHALOMU

SVAKE SREDE, SUBOTE I NEDELJE!!!!!!

Banja Sv. Eržebet se nalazi na oko 15-ak km od Segedina, u gradiću – Morahalom. Banja ima 22 bazena (otvoreni I zatvoreni sa vodama 35-39 stepeni), saune, vodene tobogane I brojne druge zabavne sadržaje. Takođe, u banji postoji I medicinski blok sa svim propratnim tretmanima. Lekovite vode su pogodne za lečenje oboljenja kičme, reume, mišića I ginekoloških problema. Banja pruža zabavu I uživanje za sve uzraste, a za dobru hranu I mađarske specijalitete, brine se čarda koja se nalazi u okviru banjskog kompleksa. Detaljnije informacije, na sajtu banje: www.erzsebetfurdo.morahalom.hu

 

PROGRAM PUTOVANJA:

Polazak iz Novog Sada u 06:30 h (leti i za vreme praznika 06:00 h), sa parkinga kod Lokomotive. Vožnja autoputem ka Morahalomu sa usputnim zadržavanjima na graničnim prelazima (Horgoš, Kelebija ili Bački Vinogradi) ili potrebnim pauzama, sa očekivanim dolaskom u banju u prepodnevnim časovima (oko 9 h). Kupanje u otvorenim i zatvorenim bazenima banje, korišćenje saune i ostalih sadržaja individualno. Boravak u banji do popodnevnih časova kada je predviđen povratak. U 17:00 h (leti i za vreme praznika 17:30 h) je povratak za Novi Sad. Putnici koji žele da obave kratak šoping, pre polaska iz banje, mogu otići u market PRIMA u Morahalomu, koji je odlično snabdeven. Planirano vreme za dolazak u Novi Sad je u večernjim satima (oko 20:00 h), što može odstupati u zavisnosti od čekanja ili obavljanja formalnosti na graničnim prelazima. Kraj programa.

 

CENA PREVOZA: 2.200,00 din

 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

- prevoz autobusom turističe klase (6 - 87 mesta) na navedenoj relaciji, mesta u autobusu se određuju prema datumu prijave

- usluge predstavnika agencije tokom putovanja

- troškove organizacije putovanja.

 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

- putno zdravstveno osiguranje

- ulaznicu za korišćenje sadržaja u banjskom kompleksu Sv. Eržebet,

- individualne troškove – nepomenute usluge. 


NAPOMENE:

- 4200 forinti/ osoba (cca 10-11 eur) radnim danima, 4500 forinti/ osoba vikendom i praznicima (cca 11-12 eur). Ulaznica uključuje I korišćenje sauna. Plaća se vodiču u autobusu isključivo u forintama – zamena novca u Morahalomu

- Ne čeka se na granici obrada papira za tax free.

 

*Zbog pooštrenih uslova ulaska u zemlje EU mađarski organi povremeno proveravaju posedovanje polise osiguranja. Agencija ne snosi odgovornost ukoliko putniku zbog neposedovanja polise putno-zdravstvenog osiguranja bude uskraćeno pravo ulaska u R. Mađarsku.

Za ulazak u Mađarsku, kao i u Banju Morahalom trenutno nam nije potrebno nista od Covid dokumentacije.

 

NAČIN PLAĆANJA:

– dinarski, 30% prilikom rezervacije, ostatak isplaćeno 7 dana pred put

                                                                                                                                               

Program je rađen na bazi minimum 40 putnika. U slučaju nedovoljnog broja putnika rok za otkaz putovanja je 5 dana pre početka putovanja. Agencija zadržava pravo da realizuje prevoz uz korekciju cene ili u saradnji sa drugom agencijom. Agencija zadržava pravo korekcije cena u slučaju promena na deviznom tržištu. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Agencija zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu.

PREMA ZAKONU O TURIZMU, ČLAN 79, ZA JEDNODNEVNE IZLETI (PUTOVANJA KRAĆA OD 24h), NIJE OBEZBEĐENA ZAŠTITA U POGLEDU GARANCIJE PUTOVANJA.

 

Dnevni izlet realizuje turistička agencija Astra Tours 021 doo, registar turizma BTP 23/2021

Program br.02 od 24.04.2023.

ZAŠTO REZERVISATI KOD NAS

Mi smo tu da osluškujemo vaše potrebe i da vam ponudimo jedinstveno putovanje u skladu sa vašim željama i budžetom. Želja i ideja o putovanju su dovoljne a mi smo tu da ih pretvorimo u stvarnost.

Kažite nam šta želite i mi ćemo znati šta da vam preporučimo
Sve možemo da odradimo on-line u jako kratkom roku
Dugogodišnje iskustvo u kreiranju turističkih putovanja
Mnogo zadovoljnih korisnika usluga