Seaden Sea World Resort&Spa 5*
TopTravel » Leto 2024 » Turska Leto 2024 » Antalijska regija Leto 2024 » Side Leto 2024  » Seaden Sea World Resort&Spa 5*

SEADEN SEA WORLD RESORT & SPA 5*

LOKACIJA: Udaljenost hotela od Sidea iznosi 15km, od Manavgata 10km, a aerodorma u Antaliji 70km. Počeo je sa radom 2009. godine, i zauzima površinu od 50.000m2.

PLAŽA: Privatna peščano-šljunkovita, gde je gostima hotela omogućeno korišćenje suncobrana, ležaljki i peškira bez doplate.

HOTELSKI SADRŽAJ: Hotel se sastoji iz glavnog i tri a la carte restorana, koji se dele na azijski, turski i italijanski, besplatan jednom u toku boravka. Zatim, poseduje dva spoljašnja i jedan unutrašnji, sa četiri vodena tobogana, uz četiri konferencijske sale i SPA centar (sauna, parno i tursko kupatilo). Sportova ima dosta, poput, košarke, odbojke na plaži, teretane, streljaštva, boćanja, mini golfa i fudbala, streljaštva i dva teniska terena. Za večernju zabavu, obezbeđen je razni animacioni program, muzika uživo, pikado i diskoteka, a za decu je tu bazen, igralište, odvojen deo u restoranu, i mini klub (4-12 godina). Doplaćuju se: usluge frizera, doktora, pranja veša, čuvanja dece, ostalih spa usluga, kao i sportovi na vodi, bilijar, kuglanje, video igre i internet kafe. Wi-fi je dostupan bez doplate u lobiju hotela.

SOBE: Ovaj hotel poseduje 426 standardnih soba, za maksimalno tri osobe (30m2), 108 dvosobnih family soba, za 4 osobe (50m2), 6 jednosobnih King apartmana, gde je velika spavaća soba sa đakuzijem, za maksimalno 2 osobe (80m2), 8 Eco soba, bez balkona, za najviše 3 osobe (30m2). Sve sobe sadrže svoje kupatilo sa fenom, TV, mini bar, telefon, balkon, wi-fi, i telefon, dok se room service i sef dodatno plaćaju.

USLUGA: Švedski sto. Usluga je na bazi all inclusive koncepta.

NAPOMENA: Hotel sa odličnom uslugom i sjano uređenim sobama, preporučuje se za sve tipove gostiju.

http://www.seadenhotels.com/