Crystal Tat Beach Golf Resort & Spa 5*
TopTravel » Leto 2024 » Turska Leto 2024 » Antalijska regija Leto 2024 » Belek Leto 2024  » Crystal Tat Beach Golf Resort & Spa 5*

CRYSTAL TAT BEACH GOLF RESORT & SPA 5*

LOKACIJA: Nalazi se na nadomak mesta Kadriye, na samoj obali mora, dok je od aerodroma u Antaliji je udaljen 35km. Počeo je sa radom 1993. godine, a renoviran je skroz 2012. godine, 2022. godine su renovirane sobe i još neki delovi hotela. Prostire se na površini od 101.000m2.

PLAŽA: Na svojoj privatnoj peščano-šljunkovitoj plaži, dugoj 300m, suncobrani, ležaljke, dušeci i peškiri se ne naplaćuju, ali paviljoni da.

HOTELSKI SADRŽAJ: Pored glavnog tu su četiri a la carte restorana ( turski, italijanski i roštilj su besplatni jednom u toku boravka, a riblji se uvek doplaćuje). Hotel se sastoji još i od dva spoljašnja i jednom unutrašnjeg bazena, sa četiri vodena tobogana, zatim spa centrom (tursko i parno kupatilo, sauna, đakuzi), teretana, devet barova i tri sale za konferenciju. U zabavne aktivnosti uključen je amfitetar, razna animacija, tursko veče,muzika uživo,  kao i diskoteka. A od sportova, gostima je na raspolaganju tenis i stoni tenis, mini golf i fudbal, vaterpolo, aerobik, gimnastika, košarka pikado, boćanje, odbojka na pesku , kao i prevoz do golf terena. Deci je obezbeđen raznovrstan program, počevši od dečijeg bazena, menija, igrališta, animacije, tri tobogana, igraonice, pa sve do mini diska i kluba (4-12 godina). Doplaćuju se: usluge frizera, čuvanja dece, doktora, drugih tretmana u spa centru, pranja veša, kao i bilijar, internet kafe, video igre, motorizovani vodeni sportovi, iznajmljivanje teniske opreme i golf.

SOBE: Hotel se sastoji iz 426 standardnih soba, za 2+1 osobu (23m2), 46 standardnih soba sa krevetima na sprat, za maksimum 2+2 osobe (31m2) i 67 porodičnih soba, za najviše 2+2 osobe (31m). Sve sobe poseduju svoje kupatilo sa fenom, TV, telefon, klimu, balkon ili terasu, sef, mini bar, wi-fi, papuče i bademantil.

USLUGA: Švedski sto. Usluga je na bazi all inclusive koncepta.

http://www.crystalhotels.com.tr/