Serry Beach Resort 5*
TopTravel » Leto 2024 » Egipat Leto 2024 » Hurgada Leto 2024  » Serry Beach Resort 5*

SERRY BEACH RESORT 5*

LOKACIJA: Hotel Serry Beach se nalazi na samo 10km od centra Hurgade u popularnoj Memši, na obali Crvenog mora, dok ga od aerodroma u Hurgadi deli oko 15 min vožnje.

PLAŽA: Hotel poseduje svoju sopstvenu plažu dugu 400m, na kojoj su ležaljke, suncobrani i peškiri omogućeni gostima hotela bez doplate.

HOTELSKI SADRŽAJ: Pored glavnog restorana gostima su omogućeni i drugi veoma zanimljivi restorani sa internacionalnom kuhinjom, uz to tu je i glavni spoljašnji bazen, odvojeni dečiji bazen, a na raspolaganju gostima je i korišćenje Aqua Parka od susednog hotela Sindbad Club koji se nalazi preko puta ulice. Od ostalih sadržaja, hotel je obezbedio mini klub za decu, kao i igralište, noćni klub, SPA centar, menjačnice, bioskop, uz tržni centar.

SOBE: U ovom hotelu nalazi se ukupno 453 smeštajna kapaciteta, različitih tipova, koje se dele na deluxe king garden viewe sobe, sa pogledom na vrt (40m2), deluxe king sea view sobe, imaju pogled na more (40m2), zatim deluxe twin garden view sobe, poseduju dva odvojena ležaja, a gledaju na vrt (50m2) i two bedroom chalet sea view sobe, koje poseduju dva bračna kreveta i imaju pogled na more (60m2). U svakoj sobi se nalazi kupatilo sa fenom, klima, sef, wifi, mini bar (sa bezalkoholnim i alkoholnim pićima domaće proizvodnje), kao i balkon ili terasa.

USLUGA: Švedski sto. Usluga je na bazi all inclusive koncepta.

NAPOMENA: Uživaćete u jednom od najboljih hotela u Hurgadu, prepoznatljivom po svom modernom, boho dizajnu uz kvalitetnu uslugu. Preporuka za parove.

http://www.theserry.com/en