Olympian Bay 4*
TopTravel » Leto 2024 » Grčka Leto 2024 » Grčka Hoteli 2024 » Hoteli Olimpska regija 2024  » Olympian Bay 4*

OLYMPIAN BAY 4*

LOKACIJA: Hotel je udaljen kilometar od mesta Leptokarija, 8km od mesta Litohoro, a 15km od mesta Dion, dok ga od Soluna deli oko 110km. U samom mestu Leptokarija nalazi se razni sadržaj, poput restorana, barova, prodavnica i parkova.

PLAŽA: Hotel se nalazi na samoj peščanoj plaži, a suncobrani i ležaljke su omogućeni gostima hotela bez doplate, dok se peškiri dobijaju uz depozit.

HOTELSKI SADRŽAJ: U hotelu se nalazi restoran uz tri bara, tavernu, parking, prodavnice, konferencijska salu, kao i dnevnu animaciju i večernji zabavni program dva puta nedeljno. Wifi je dostupan isključivo na recepciji i na plaži, dok je za decu obezbeđena igraonica, kao i mini klub.

SOBE: U hotelu se ukupno nalazi 264 smeštajne jedinice, koje su sve po strukturi dvokrevetne sa mogućim pomoćnim ležajevima. Standardne sobe sa pogledom na Olimp, namenje su za najviše 2+1 osobu (19m2), zatim standard sobe sa bočnim pogledom na more, za 2+1 osobu (19m2), standard sobe sa pogledom na more za maksimum 2+1 osobu (19m2), koje se sve nalaze u glavnoj zgradi. Porodična soba bungalov je za maksimum 2+2 osobe i može biti sa pogledom na baštu ili planinu (19m2), nalaze se na 2. nivou zgrade bungalova, i svite koje su namenjene za 2+2 osobe, a sastoje se iz dnevne i spavaće sobe, mogu imati pogled na planinu ili more i nalaze se u glavnoj zgradi (35-40m2). Svaka soba poseduje svoje kupatilo sa fenom, uz klimu, TV, telefon, kuvalo, balkon ili terasu, wifi i mini bar (voda, sokovi, pivo).

USLUGA: Švedski sto. Usluga je na bazi all inclusive koncepta.

NAPOMENA: Predivan hotel u podnožju Olimpa, idealan za dolazak sa porodicom.

http://www.olympianbayresort.hotelbrain.com/