Portes Beach Hotel 4*
TopTravel » Leto 2024 » Grčka Leto 2024 » Grčka Hoteli 2024 » Hoteli Kasandra 2024  » Portes Beach Hotel 4*

PORTES BEACH HOTEL 4*

Lokacija: Hotel Portes Beach je luksuzan hotel, smešten na poluostrvu Halkidiki, oko 4 km od mesta Nea Potidea, do kojeg je obezbeđen prevoz mini busom (svakim radnim danom, vikendom nema). Hotel se nalazi u predivnom prirodnom okruženju, punom zelenila, a stacioniran je na samoj peščanoj plaži. Kategorisan je sa četiri zvezdice, a poslednji put, hotel je renoviran 2012. godine.

Hotelski sadržaj: U okviru Hotela Portes Beach nalaze se glavni restoran i jedan a-la-carte restoran. Pored toga, hotel poseduje dva bara, od kojih se jedan nalazi pored bazena, a drugi unutar hotelske zgrade, i u kojima se gosti mogu osvežiti uz lokalna alkoholna i bezalkoholna pica. Takođe, gosti mogu probati tradicionalna grčka jela u okviru taverne koja se nalazi u Portes Beach hotelu. Od dodatnog sadržaja zastupljene su usluge pranja veša, rent-a-car usluge, usluge lekara na poziv, a hotel ima i TV salu, menjačnicu i sef na recepciji. U neposrednoj blizini hotela nalaze se market i prodavnica suvenira. Hotel poseduje parking, koje se ne naplaćuje.

Na plaži ležaljke i suncobrani se doplaćuju, 7 eur-a po kompletu.

Smeštaj: Hotel Portes beach predstavlja kompleks kojeg čini glavna zgrada i 8 manjih zgrada. Smeštajni kapaciteti su izuzetno kvalitetni, a hotel raspolaže sa ukupno 195 smeštajnih jedinica. Svaka soba ima kupatilo sa fenom, klima uređaj, telefon, TV, mini frižider i balkon. U ponudi su dve vrste soba i to:

Promo sobe: (25m²) - nalaze se u prizemlju i imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta. Postoji mogućnost da se ubaci i jedna sofa po potrebi.

Standard sobe: (25m²) - nalaze se na višim spratovima i imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta. U ovim tipovima soba, postoji mogućnost da se ubaci i sofa po potrebi.

Sport i zabava: U svom sastavu Portes Beach ima dva bazena, jedan je namenjen isključivo deci, a drugi odraslima, a postoji mogućnost korišćenja ležaljki i suncobrana koji se dodatno ne doplaćuju. Od sportsko-rekreativnih sadržaja, gosti se tokom boravka u hotelu mogu baviti raznim sportovima kao što su: odbojka na pesku, sportovi na vodi, pikado, stoni tenis, bilijar, tenis, a uz to mogu koristiti i teretanu. Bez doplate, gosti mogu koristiti i saune. Najmlađim gostima namenjen je mini klub sa dečijom animacijom, kao i dečije igralište.

Usluga: Na bazi polupansion ili All inclusive.