Barcelo Concorde Green Park Palace 5*
TopTravel » Leto 2024 » Tunis Leto 2024 » Port El Kantaoui 2024  » Barcelo Concorde Green Park Palace 5*

HOTEL BARCELO CONCORDE GREEN PARK PALACE 5*

 

LOKACIJA:
Hotel Barcelo Concorde Green Park Palace je smešten u vrtu površine oko 50.000 m2, u neposrednoj blizini marine, na izvanrednoj peščanoj plaži u Port El Kantaoui-u. Kako bi se bolje orijentisali, hotel je udaljen od centra Susa oko 10 km, od aerodroma u Monastiru 29 km i od aerodroma u Tunisu 140 km, a autobuska stanica je udaljena oko 150 metara.

 

PLAŽA:

Hotel na raspolaganju ima sopstvenu prelepu peščanu plažu, a suncobrani i ležaljke su na plaži i na bazenu besplatni, dok je za peškire potreban depozit.

HOTELSKA USLUGA:
Recepcija, spoljašnji bazen, dečiji bazen, unutrašnji bazen sa morskom vodom koji se greje zimi, glavni restoran, arapsko-orijentalni restoran, tematski restoran (otvoren od 01.05. do 31.10.), mediteranski restoran (otvoren od 15.06. do 15.09.), nekoliko barova (u lobiju, swim-up bar u bazenu), mini klub za decu 4-12 godina, dečije igralište, dečiji bazen i dnevna animacija nekoliko puta tokom nedelje, ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu i bazen, Wi-Fi internet, frizer, osvetljeni teniski teren sa reketima i lopticama (uz depozit), fitnes sala, stoni tenis, odbojka na plaži, luk i strela, boćanje, aquagym, aerobik, zabavni program za decu i odrasle (nekoliko puta u nedelji). Talaso terapija, spa centar, masaže, hamam, kozmetičar i frizer se dodatno plaćaju.

SOBE:
Klima uređaj, balkon ili terasa, Wi-Fi internet, kupatilo, fen za kosu, telefon, ventilator, mini frižider, LCD SAT TV, kafe i elektronski sef.


USLUGA:
All Inclusive usluga koja podrazumeva
doručak, ručak, večera – samoposluživanje prema hotelskim pravilima. Postoji i mogućnost rezervacije večere u jednom od a la carte restorana. U cenu su uključena lokalna alkoholna i bezalkoholna pića do 01.00 h (od novembra do aprila do 24.00 h).


ZAŠTO REZERVISATI KOD NAS

Mi smo tu da osluškujemo vaše potrebe i da vam ponudimo jedinstveno putovanje u skladu sa vašim željama i budžetom. Želja i ideja o putovanju su dovoljne a mi smo tu da ih pretvorimo u stvarnost.

Kažite nam šta želite i mi ćemo znati šta da vam preporučimo
Sve možemo da odradimo on-line u jako kratkom roku
Dugogodišnje iskustvo u kreiranju turističkih putovanja
Mnogo zadovoljnih korisnika usluga