Sol Azur Beach Congress 4*
TopTravel » Leto 2024 » Tunis Leto 2024 » Hammamet 2024  » Sol Azur Beach Congress 4*

HOTEL SOL AZUR BEACH CONGRESS 4*

 

LOKACIJA: 

Hotel se nalazi u severnom delu Hammameta, na nekih 2 km od starog dela, a od aerodroma u Monastiru je udaljen 113 km.

PLAŽA: 

Hotel ima sopstvenu peščanu plažu, a gosti mogu koristiti ležaljke i suncobrane bez doplate, dok je za peškire potreban depozit.

HOTELSKA PONUDA: 

Hotel ima recepciju, restoran ,,Sunshine”, glavni restoran ,,Chich Khan”(doručak se služi u restoranu ,,Sunshine” dok su ručak i večera u restoranu ,,Chich Khan”), a la carte restoran, lobby bar, american bar, pool bar i beach bar. Hotel u svojoj ponudi ima otvoreni i dečiji bazen, prostorija sa arkadnim igrama i bilijarom i teniski teren, dečije igralište, mini club za decu 4-12 godina. Gosti hotela mogu da koriste spa centar u hotelu Royal Azur uz doplatu.

SOBE: 

Hotel ima 296 soba i raspored soba je sledeći: dvokrevetne sobe imaju Wi-Fi internet, telefon, TV, mini-frižider, kupatilo, fen za kosu, klima uređaj, ketler i sef uz depozit. Četvorokrevetne sobe nemaju balkon, imaju samo prozor, a neke standardne sobe nemaju balkon. Standardne sobe mogu imati pogled na more ili kopno i imaju okvirno 30m2, za maksimum četvoro odraslih, francuski krevet ili dva singl kreveta i još dva pomoćna kreveta. Četvorokrevetne sobe su sa bračnim ležajem i krevetima na sprat i imaju oko 31m2, za minimum dvoje odraslih i dvoje dece ili četvoro odraslih.

USLUGA: 

All Inclusive usluga koja podrazumeva doručak, ručak, večera - samoposluživanje prema hotelskim pravilima, a u okviru ponude su uključena lokalna alokoholna i bezalkoholna pića, kafa i kolači u određeno doba dana.

ZAŠTO REZERVISATI KOD NAS

Mi smo tu da osluškujemo vaše potrebe i da vam ponudimo jedinstveno putovanje u skladu sa vašim željama i budžetom. Želja i ideja o putovanju su dovoljne a mi smo tu da ih pretvorimo u stvarnost.

Kažite nam šta želite i mi ćemo znati šta da vam preporučimo
Sve možemo da odradimo on-line u jako kratkom roku
Dugogodišnje iskustvo u kreiranju turističkih putovanja
Mnogo zadovoljnih korisnika usluga