Adam & Eve 5*
TopTravel » Leto 2024 » Turska Leto 2024 » Antalijska regija Leto 2024 » Belek Leto 2024  » Adam & Eve 5*

ADAM & EVE 5*

LOKACIJA: Nalazi se na samo kilometar udaljenosti od centra Beleka, na samoj obali mora. Zauzima površinu od 100.000m2, a udaljen je od aerodroma u Antaliji 35km. Iako sagrađen 2006. godine, renoviran je nekoliko godina kasnije 2014. godine.

PLAŽA: Privatna peščana plaža, gde gosti hotela ne moraju da doplaćuju, ležaljke, suncobrane, dušeke i peškire.

HOTELSKI SADRŽAJ: Pored glavnog, tu je i sedam a la carte restorana, koji su veoma raznovrsni, ali se doplaćuju (italijanski, biftek, riblji, turski, internacionalni, restoran „Blind“ i romantični suši). U ponudi je i dijetalni meni, sedam barova, gde jedan radi 24h, sa četiri spoljašnja i jednim unutrašnjim bazenom uz četiri tobogana, 16 konferencijskih sala i spa centrom (tursko i parno kupatilo, saunda, đakuzi). Od sportskih aktivnosti tu je odbojka na plaži, mini fudbal, stoni tenis, košarka, teretana, arrobik, tenis i skvoš uz obaznu rezervaciju rekvizita, pikado, boćanje i još razne zabavne aktivnosti, animacije, diskoteka i muzika uživo. Ono što se dodatno plaća su motorni vodeni sportovi, bilijar, časovi tenisa i ronjenja, kuglanje, igraonica, kao i usluge doktora, frizera i ostali usluga spa centra.

SOBE: Hotel poseduje glavnu zgradu i 68 vila. U glavnoj zgradi nalazi se 460 design soba (6 je za osobe sa invaliditetom), za maksimalno 3 osobe (64m2), zatim design soba sa direktnim pogledom na more, za najviše 3 osobe (64m2), 16 design suite-a, koji se sastoji iz dve sobe, dva kupatila, za 3 osobe (120m2), 2 king suite-a, koji ima dnevnu, tri spavaće sove, bar, saunu i dva kupatila, za najviše 6 osoba (500m2). Vile se dele na, 30 Adam vila, koje su na dva sprata, za naviše 3 osobe (175m2), 34 Eve vile isto na dva sprata ali za maksimalno 4 osobe (200m2), 4 Presidential vila, sa dnevnom i tri spavaće sobe, za najviše 6 osoba (600m2). Sve sobe poseduju: kupatilo sa fenom, klima uređaje, mini bar, sef, telefon, TV, kuvalo, wi-fi, balkon ili terasu, uz papuče i bade mantil.

USLUGA: Švedski sto. Usluga je na bazi all inclusive koncepta.

NAPOMENA: Nesvakidašnji hotel, sa sjajnim noćnim životom, preporuka za parove i hotel je isključivo za osobe iznad 16 godina.

http://www.adamevehotel.com/