Desert Rose 5*
TopTravel » Leto 2024 » Egipat Leto 2024 » Hurgada Leto 2024  » Desert Rose 5*

DESERT ROSE RESORT 5*

LOKACIJA: Hotel se nalazi na oko 10km od centra grada, kao i aerodroma u južnom delu Hurgade.

PLAŽA: Privatna peščana plaža, u obliku lagune, duga je oko kilometar, a gosti hotela mogu da koriste suncobrane i ležaljke bez doplate. Pored glavne, hotel nudi i dve manje plaže na otvorenom moru, kao i ponton.

HOTELSKI SADRŽAJ: Pored glavnog restorana, hotel je obezbedio i a la carte, gde gosti mogu više puta u toku boravka da koriste ručak ili večeru uz prethodnu rezervaciju bez doplate, a tu su i razni barovi. Od ostalih sadržaja tu su tri velika bazena, jedan sa animacijom i aqua parkom, a  od ostalih aktivnosti su tereni za razne sportove, stoni tenis, teretana, odbojka na plaži, časovi plesova, karaoke, razne dnevne i večernje animacije, kao i wifi u superior sobama i javnim delovima hotela. Za decu, hotel je obezbedio dečiji klub, bazen, mini disko, kao i razne radionice, sportske aktivnosti, časove i takmičenja, a tu su i tematski dani koji su prepuni različitih iznenadjenja.

SOBE: U hotelu se nalazi ukupno 912 soba, koje se mogu podeliti na standardne sa pogledom na baštu, bazen ili bočni pogled more (32m2), zatim na superior sobe, koje su renovirane i u njima je wifi besplatan, a pogled je na baštu ili bazen (32m2). Porodične sobe sa pogledom na vrt su nešto veće, a sastoje se od jedne sobe i tri ležaja, club beach front sobe se nalaze u laguni sa direktnim pogledom na more (32m2), a club suite beach front sobe se takođe nalaze u laguni sa direktnim pogledom na more i sastoje se od spavaće sobe i dnevnog boravka. U svakoj od tih soba nalazi se TV, mini bar sef, klima, kupatilo sa fenom, dok se telefon i room service doplaćuju.

USLUGA: Švedski sto. Usluga je na bazi all inclusive koncepta.

https://desertrose.com/