Old Palace Sahl Hasheesh 5*
TopTravel » Leto 2024 » Egipat Leto 2024 » Hurgada Leto 2024  » Old Palace Sahl Hasheesh 5*

OLD PALACE SAHL HASHEES 5*

LOKACIJA: Hotel se nalazi na luksuznoj lokaciji Sahl Hasheesh, u podnožju planine Red Desert, a na samo par minuta hoda od Starog grada, 18 km južno od Hurgade.

PLAŽA: Hotel se nalazi na svojoj privatnoj peščanoj plaži, sa kristalno čistom tirkiznom vodom.

HOTELSKI SADRŽAJ: Veliki izbor restorana i barova, koji su tu da pruže gostima potpuni ugođaj i opuštajuću atmosferu uz fantastičnu hranu i piće. Hotel takođe nudi i dva otvorena bazena uz aqua, spa i fitness centar, a tu je i internacionalni tim animatora, odbojku na pesku, bilijar, a uz doplatu je moguće koristiti i bežićni internet. Najmlađim gostima su obezbeđeni mini disko, dečiji klub kao i bazen.

SOBE: Ovaj hotel raspolaže sa 292 sobe, koje se mogu podeliti na standardne sa pogledom na vrt, koje su skromnije uređene (37m2), zatim superior sobe, sa pogledom na vrt ili delimičnim pogledom na more, opremljene kao standardne (37m2), chalet family sobe, vrlo luksuzno opremljene sa pogledom na more ili bazen (58m2) i deluxe sobe sa pogledom na more, koje su jedine pet friendly. Sve sobe poseduju balkon ili terasu, TV, kupatilo sa fenom, klimu, sef, mini bar i internet.

USLUGA: Švedski sto. Usluga je na bazi all inclusive koncepta.

NAPOMENA: Hotel nema mnogo prirodnpg hlada, ali je preporuka ukoliko volite miran odmor.

http://www.oldpalaceresort.com/