Kuća Zepos Garden Zaliv Simonitiko
TopTravel » Leto 2024 » Grčka Leto 2024 » Grčka Apartmani Leto 2024 » Neos Marmaras 2024  » Kuća Zepos Garden Zaliv Simonitiko

Nalazi se u blizini Neos Marmarasa, u zalivu Simonitiko, na oko 320m od prelepe plaže. U ponudi su studiji i duplexi smešteni u prizemlju, na prvom i drugom spratu. U svojoj ponudi ima dečiju zonu, roštilj i parking. Bazen u okviru kuće Zeppos je na raspolaganju i gostima kuće Zeppos Garden, dok je dečija zona smeštena pod maslinjakom u izuzetno prostranom travnatom dvorištu. Kuća ima SAT TV, klima uređaje uz doplatu, WIFI i parking, kao i čišćenje na pola smene prilikom zamene posteljine.

 

U ovoj kući odobravamo popust za rane rezervacije na najam smeštaja u iznosu od 5% kao i dodatnih 10% za uplatu u celosti.

 

Slike kreveta, frižidera i kuhinjske opreme prikazane u ovom izveštaju o opremljenosti sobe su ilustrativnog karaktera. Izgled nameštaja, dizajn i slično je saobrazan sa slikama smeštaja u kući koje možete videti u katalogu i na sajtu. Ovaj izveštaj samo govori o tipovima ležajeva i ostale opreme. Tokom vremena je moguće da će usled loma ili kvara kreveta ili opreme neki krevet ili oprema biti zamenjeni bez da o tome bude obavešten Organizator pa samim tim ni gost. Organizator u tom slučaju ostaje u obavezi samo za ugovorene usluge u smislu broja ležaja i osnovnu kuhinjsku opremu (rešo sa dve ringle i mali frižider).

CENOVNIK 2024

ZAŠTO REZERVISATI KOD NAS

Mi smo tu da osluškujemo vaše potrebe i da vam ponudimo jedinstveno putovanje u skladu sa vašim željama i budžetom. Želja i ideja o putovanju su dovoljne a mi smo tu da ih pretvorimo u stvarnost.

Kažite nam šta želite i mi ćemo znati šta da vam preporučimo
Sve možemo da odradimo on-line u jako kratkom roku
Dugogodišnje iskustvo u kreiranju turističkih putovanja
Mnogo zadovoljnih korisnika usluga