Lonicera Resort & Spa 5*
TopTravel » Leto 2024 » Turska Leto 2024 » Antalijska regija Leto 2024 » Alanja Leto 2024  » Lonicera Resort & Spa 5*

LONICERA RESORT & SPA 5*

LOKACIJA: Hotel se nalazi 22km od centra Alanje, a 98km od aerodroma u Antaliji. Sagrađen je nedavno, 2017. godine, i to neposredno uz hotel Lonicera World 4*, a prostire se na 130.000m2.

PLAŽA: Ovaj hotel ima sopstvenu plažu, na kojoj su ležaljke, peškiri i suncobrani besplatni za goste hotela, a iz bara pored bazena se mogu uzeti i pića za plažu.

HOTELSKI SADRŽAJ: Hotel sadrži glavni restoran, ali i čak tri a’la carte restorana(obavezna rezervacija i nadoknada), takođe ima sedam otvorenih bazena uz dva aqua parka sa sedam tobogana, dok je internet u zajedničkim prostorijama besplatan. Ponuda za decu je takođe raznovrsna, počevši od sedam dečijih bazena, mini kluba(4-12 godina), mini diska, uz dečije predstave, kao i malog zoo vrta. Od drugih aktivnosti tu su sportske: tenis, stoni tenis, bilijar, odbojka na plaži, gimnastika, aerobik, paint ball, tramboline…A tu je i spa centar za opuštanje uz saune, sobe za masažu, đakuzi i tursko kupatilo. Usluge koje se doplaćuju su: sobna usluga, ulaz u diskoteku, spa centar, igraonica, većina sportova, usluga pranja veša, usluga doktora, kao i telefon i fax.

SOBE: U šestospratnoj zgradi postoji čak 706 standardnih soba za maksimalno 3+1 osobu (36m2), 61 porodična soba za najviše 5+1 osobu (72m2), i 12 dvosobnih superior soba za maksimalno 2 osobe, sa dve odvojene sobe i đakuzijem na terasi (72m2). Ono što svaka soba ima je klima, balkon, TV, wi-fi, mini bar, telefon, fen, kupatilo, a sef se jedino dodatno plaća. USLUGA: Usluga je na bazi all inclusive koncepta. http://www.lonicera.com.tr/