Aydinbey Queens Palace&Spa 5*
TopTravel » Leto 2024 » Turska Leto 2024 » Antalijska regija Leto 2024 » Belek Leto 2024  » Aydinbey Queens Palace&Spa 5*

AYDINBEY QUEENS PALACE & SPA 5*

LOKACIJA: Nalazi se na 6km udaljenosti od centra Beleka, 18km od aerodroma, a 26km od centra Antalije. Zauzima površinu od 17.000m2 i počeo je sa radom 2019. godine.

PLAŽA: Hotel poseduje privatnu peščano-šljunkovitu plažu, koja je malo udaljenija na 1950m, ali gostima hotela je obezbeđen prevoz šatl autobusom, kao i suncobrani, ležaljke, dušeci, peškiri i bar na blaži bez doplate.

HOTELSKI SADRŽAJ: Pored glavnog, tu su i dva a la carte restorana, gde se služe riba ili roštilj (gostima je omogućen dolazak tu jednom nedeljno besplatno). Hotel sadrži još tri spoljašnja i jedan unutrašnji bazen, sa pet vodenih tobogana, spa centrom (tursko kupatilo i sauna), kao i teretanom, aerobikom, pikadom, i boćanjem. Za decu obezbeđeni su dečiji bazen, igralište i klub (4-12 godina). Dodatno se plaćaju usluge frizera, pranja veša, doktora, čuvanja dece, uz ostale usluge spa centra, sportove na vodi, igrice i internet kafe. wi-fi je omugećen bez doplate u svim zajedničkim prostorijama hotela.

SOBE: U hotelu se nalaze 323 standardne sobe ( 4 su omogućene za osobe sa invaliditetom), za najviše 2+2 osobe (20m2), i 37 dvosobnih porodičnih soba, koje sadrže dve odvojene sobe vratima i 2 televizora, za maksimum 4+1 osobu (40m2). Svaka od ovih soba poseduje svoj telefon, TV, klimu, sef, kuvalo, kupatilo sa fenom i mini bar (gde su samo bezalkoholna pića bez doplate).

USLUGA: Švedski sto. Usluga je na bazi all inclusive koncepta.

NAPOMENA: Nalazi se odmah pored najvećeg tematskog akva parka The Land Of Legends.

https://aydinbeyhotels.com/en/queens-palace-spa