Delphin Palace 5*
TopTravel » Leto 2024 » Turska Leto 2024 » Antalijska regija Leto 2024 » Antalija – Lara Leto 2024  » Delphin Palace 5*

DELPHIN PALACE 5*

LOKACIJA: Sagrađen je 2006. godine, a renoviran deset godina kasnije 2016. godine i udaljen je 15km od centra grada, a na samo 10km od aerodroma u Antaliji. Prostire se na 40.000m2.

PLAŽA: Na samoj obali mora, hotel poseduje svoju peščanu plažu, gde je za goste hotela omogućeno korišćenje ležaljki, suncobrana i peškira bez doplate.

HOTELSKI SADRŽAJ: Hotel pored glavnog, nudi i sedam a la carte restorana, italijanske, kineske, meksičke, turske, japanske, grčke ili riblje kuhinje ( koji se plaćaju uz obaveznu rezervaciju, jednom u toku boravka, omugućeno besplatno u nekom od njih). Sadrže i dvanaest barova, gde jedan radi 24h, tri sale za konferenciju, wi-fi u lobiju besplatan, bioskop, i spa centar. Za vodene aktivnosti omogućena su tri spoljašnja i jedan unutrašnji bazen, uz pet vodenih tobogana. SPA centar nudi, tursko, parno kupatilo i saunu. Sportova ima raznih, od teretane, aerobika, teniskih terena, odbojke na plaži, stonog tenisa, pa sve do mini fudbala i pikada. Za veče tu su diskoteka, i  animacioni program uz muziku uživo. Deci su omogućeni dečiji bazen, tobogan, igralište, meni i klub (4-12 godina), uz luna park.  Ono što se dodatno plaća je: frizer, masaža i đakuzi, časovi tenisa i vodenih sportova, uz kuglanje, bilijar, video igre, internet kafe, kao i usluge pranja veša, doktora i čuvanja dece.

SOBE: U hoteli se nalaze 493 standardne sobe, koje skoro sve imaju pogled na more, a šest soba je obezbeđeno za osobe sa invaliditetom, za najviše 2+2 osobe (28-32m2), zatim 40 dvosobnih family soba, za 4+1 osobu (45m2) i 24 jednosobnih junior suite soba, za najviše 3 osobe (36m2). Ono što svaka soba sadrži je klima, TV, telefon, wi-fi, sef, balkon, kupatilo sa fenom i mini bar (gde su bezalkoholna pića i pivo besplatni).

USLUGA: Švedski sto. Usluga je na bazi all inclusive koncepta.

NAPOMENA: Hotel nudi širok spektar restorana i barova, ali i sadržaja za decu, tako da je pogodan za sve tipove gostiju.

http://www.delphinhotel.com/