Bel Azur Thalassa and Bungalow 4*
TopTravel » Leto 2024 » Tunis Leto 2024 » Hammamet 2024  » Bel Azur Thalassa and Bungalow 4*

HOTEL BEL AZUR THALASSA AND BUNGALOWS 4*

 

LOKACIJA: 

Hotelski kompleks je smešten u prelepom vrtu u severnom delu Hammameta, oko 2km od starog dela grada. Od aerodroma u Monastiru je udaljen oko 115 km.

PLAŽA: 

Hotel ima sopstvenu peščanu plažu i gosti mogu koristiti ležaljke i suncobrane bez doplate, dok je za peškire potreban depozit.

HOTELSKA PONUDA: 

Hotel u svojoj ponudi ima 2 otvorena i 1 zatvoreni bazen, bazen za decu, mini golf, teren za odbojku, streljaštvo, tenis, animacije, fitnes i Spa centar uz doplatu, besplatan Wi-Fi kako u javnim delovima hotela, tako i u sobama. Na raspolaganju je glavni restoran, a la carte restoran i dva bara.

SOBE: 

Hotel raspolaže sa 376 svetlih i lepo uređenih soba, raspoređenih u glavnoj zgradi i bungalovima. Svaka soba ima TV, Wi-Fi, telefon, mini-frižider, kupatilo, fen za kosu, klima uređaj, ketler, i sef. Gostima su na raspolaganju i sobe koje se nalaze u bungalovima kao i četverokrevetne sobe gde se mogu smestiti porodice sa dvoje dece 35m2. Pojedine dvokrevetne i četvorokrevetne sobe u glavnoj zgradi nemaju balkon, već francuski balkon (30 cm). Standardne sobe 30 m2 imaju pogled na vrt ili more, max 3 odrasle osobe ili dve odrasle + 1 dete, dva standardna kreveta ili francuski krevet + mogućnot ubacivanja pomoćnog kreveta za 3 osobu. Bungalow soba 32 m2 imaju na pogled vrt ili more, max 3 odrasle osobe ili dve odrasle + 1 dete, dva standardna kreveta ili francuski krevet + mogućnot ubacivanja pomoćnog kreveta za 3 osobu. Četverokrevetna soba 35 m2 – max/min dve odrasle + dvoje dece, dva standardna kreveta ili francuski krevet + kreveti na sprat.

USLUGA: All inclusive usluga koja podrazumeva doručak, ručak, večera – samoposluživanje prema pravilima hotela.

ZAŠTO REZERVISATI KOD NAS

Mi smo tu da osluškujemo vaše potrebe i da vam ponudimo jedinstveno putovanje u skladu sa vašim željama i budžetom. Želja i ideja o putovanju su dovoljne a mi smo tu da ih pretvorimo u stvarnost.

Kažite nam šta želite i mi ćemo znati šta da vam preporučimo
Sve možemo da odradimo on-line u jako kratkom roku
Dugogodišnje iskustvo u kreiranju turističkih putovanja
Mnogo zadovoljnih korisnika usluga