Xperia Grand Bali Hotel 4*
TopTravel » Leto 2024 » Turska Leto 2024 » Antalijska regija Leto 2024 » Alanja Leto 2024  » Xperia Grand Bali Hotel 4*

XPERIA GRAND BALI 4*

LOKACIJA:Hotel Xperia Grand Bali nalazi se u samom središtu Alanje, a udaljen je 120km od aerodroma u Antaliji. Od plaže je udaljen samo 150m, a 80m od gradskog muzeja u Alanji. Ovaj hotel postoji već dugi niz godina, od 1996. , a renoviran je više puta, 2010. , kao i 2021. godine. PLAŽA: Plaža od koje je udaljen 150m naziva se Kleopatrina. Za sve goste naše agencije, omogućeni su besplatni suncobrani, kao i ležaljke, na plaži broj 1, dok se peškiri za plažu dobijaju isključivo uz depozit.

HOTELSKI SADRŽAJ: Ovaj hotel je pun zanimljivog sadržaja. Počevši od spoljašnjeg i dečijeg bazena(koji sadrže ležaljke i suncobrane), TV sale kao i konferencijske sale (do 40 osoba), tu je i glavni i a’la carte restoran (koji se plaća), a bežični internet je besplatan. Hotel poseduje i dva bara, muziku uživo (tursko veče jednom nedeljno), razne animacije, pikado, teretanu, kao i tursko kupatilo(hamam). Na plaži se peškiri dobijaju uz depozit, a odbojka na pesku je besplatna. Ostatak sadržaja koji se plaća je: prodavnica suvenira, usluga pranja i peglanja veša, hemijsko čišćenje i doktor. Zatim, svi sportovi na vodi, spa centar uz saunu, masažu i frizera. SOBE: Hotel je sačinjen od glavne petospratne zgrade u kojoj se nalazi 59 standardnih soba. Svaka od tih soba je opremljena sa dva standardna ležaja ili jednim francuskim i jednim pomoćnim ležajem(sofa na razvlačenje), za maksimalno tri osobe, veličine 21m2. Sledeće su economy sobe kojih ima 19 i one sadrže francuski balkon, za maksimalno dve osobe, veličine 18m2. Takođe, poseduje i 6 club soba, za maksimalno tri osobe od 29m2, ali i 4 club apartmana koji sadrže jednu spavaću sobu, pogled na bazen, za maksimalno četiri osobe su i veličine 35m2. Za kraj tu je i 1 king apartman u koji staje maksimalno četiri osobe i 31m2 je veličina. Sve sobe sadrže: svoje kupatilo uz fen za sušenje kose, klima uređaj, mini bar, ketler za vodu (voda, kafa i čaj su besplatni), zatim TV, telefon i sef koji se plaća, uz balkon (samo economy sobe ga nemaju).

USLUGA: Švedski sto. Usluga je na bazi all inclusive koncepta.

NAPOMENA: Ovaj odlični hotel u centru grada je preporuka za sve tipove gostiju. Nalazi se nedaleko od plaže Alanjske tvrđave, a sa svojom dobrom uslugom, i kvalitetnim sobama definitivno zaslužuje zvezdicu više. http://www.xperia.com.tr/