Caribbean World Soma Bay 5*
TopTravel » Leto 2024 » Egipat Leto 2024 » Hurgada Leto 2024  » Caribbean World Soma Bay 5*

CARIBBEAN WORLD SOMA BAY 5*

LOKACIJA: Ovaj hotel se nalazi na samoj obali Crvenog mora i prostire se na površini od 140.000 m2. Od aerodroma u Hurgadi udaljen je 45km, a potrebno je oko 30 min vožnje do centra Hurgade.

PLAŽA: Nalazi se na sopstvenoj privatnoj peščanoj plaži, gde je postepen ulazak u vodu, dok je korišćenje suncobrana i ležaljki omogućeno gostima hotela bez doplate.

HOTELSKI SADRŽAJ: Pored glavnog restorana, hotel poseduje i tri a la carte restorana uz četiri bara na različitim mestima i diskoteku. Wifi je dostupan u delu kod recepcije, a od ostalih sadržaja hotel je obezbedio tri spoljašnja bazena, aqua park, teretanu, amfiteatar, teniski teren, odbojku na plaži, stoni tenis, fudbal košarku, pikado i razne dnevne i večernje animacije. Za najmlađe goste tu je dečiji bazen, igralište, kao i mini klub i disko. Uz doplatu su omogućene usluge SPA centra, pranja veša, doktora, šatl buseva do Hurgade, interneta u sobi, room service-a, sportova na vodi, frizera, bankomata.

SOBE: U hotelu se nalazi 529 soba, koje se dele na superior i deluxe sobe, različitih površina od 50-55m2. U svakoj od tih soba nalazi se kupatilo sa fenom, mini bar, kuvalo, sef, tv, telefon, kao i balkon ili terasa.

USLUGA: Švedski sto. Usluga je na bazi all inclusive koncepta.

NAPOMENA: Ukoliko želite da provedete leto na jednoj od najlepših peščanih plaži Crvenog mora uz fantastičan animacioni program, ovaj hotel je idealan za vas, bilo da idete sa porodicom ili partnerom.

https://www.caribbeanworldresorts.com/