Karya Family Resort 4*
TopTravel » Leto 2024 » Turska Leto 2024 » Egejska regija Leto 2024 » Izmir Leto 2024  » Karya Family Resort 4*

KARYA FAMILY RESORT 4*

LOKACIJA: Ovaj hotel je renoviran nedavno 2023. godine i prostire se na površini od 36.157m2. Nalazi se na udaljenosti 4km od mesta Ozdere, 30km od drevnog grada Efesa, 35km od Kušadasija, 50km od izmirskog aerodroma, a 60km od njegovog centra.

PLAŽA: Na sopstvenoj peščanoj plaži, dugoj 450m, suncobrani i ležaljke su dostupni gostima hotela na korišćenje bez doplate.

HOTELSKI SADRŽAJ: Hotel sadrži glavni i tri a la carte restorana, sa turskom, italijanskom i ribljom kuhinjom, koji su jednom u toku boravka besplatni uz neophodnu rezervaciju. Tu su i dva spoljašnja i jedan unutrašnji bazen, uz pet vodenih tobogana, akva park i spa centar (tursko kupatilo i sauna). Sadržaj za decu je takođe raznovrstan, dečiji bazen sa dva vodena tobogana, mini akva park i klub (4-12 godina). Od ostalih aktivnosti omogućena je teretana, odbojka na pesku, košarka, tenis i stoni tenis, mini golf i aerobik. Uz doplatu su moguće ostale usluge spa centra, kao i usluge lekara, pranja veša, frizera uz motorizovane sportove na vodi.

SOBE: U hotelu se nalazi ukupno 227 soba, standardne sobe su za najviše 2+2 osobe (21m2), standardne bunk bed sobe, za 3+1 ili 2+2 osobe, koje se nalaze u prizemlju, porodične sobe, za maksimalno 4+1 osobu (44m2). U svakoj sobi se nalazi kupatilo sa fenom, klima, sef, telefon, TV, balkon ili terasa, wifi i mini bar koji dodatno plaća.

USLUGA: Švedski sto. Usluga je na bazi all inclusive koncepta.

NAPOMENA: Ovaj hotel je odličan za vas, ukoliko želite miran porodični odmor.

http://www.karyafamilyresort.com/