El Ksar Resort and Thalasso 4*
TopTravel » Leto 2024 » Tunis Leto 2024 » Sousse 2024  » El Ksar Resort and Thalasso 4*

HOTEL EL KSAR RESORT AND THALASSO 4*

 

LOKACIJA:
Hotel se nalazi u mestu Sousse, na 2 km od centra grada, a od aerodroma u Monastiru, udaljen je oko 20 km.

 

PLAŽA:

Hotel ima sopstvenu široku peščanu plažu, a ležaljke i suncobrani na bazenu i na plaži su dostupni bez doplate, dok je za peškire potreban depozit.

HOTELSKA PONUDA:
Hotel ima recepciju, restoran, barove, otvoreni i zatvoreni bazeni, spa centar, fitnes centar, salon lepote, lift, Wi-Fi internet u zajedničkim prostorijama, čuvanje dece, igralište, bilijar, pikado, diskoteka, soba za video igre, suvenirnica, usluga pranja veša, biblioteka, parking, rent a bike, teniski teren.

SOBE:
U hotelu postoje sledeći tipovi soba - Standard gardenview imaju bračni ili 2 odvojena kreveta, standard sidesea view imaju bračni ili 2 odvojena kreveta, family Standard imaju bračni krevet i sofu, family Superior sobe su veće imaju 2 odvojene sobe sa 2 bračna kreveta ili 2 odvojena kreveta u svakoj sobi. Hotel ima klima uređaj, SAT TV, sef, telefon, minibar, kupatilo, fen, balkon ili terasa.

PONUDA:
All inclusive usluga koja podrazumeva doručak, ručak, večera – samoposloživanje prema hotelskim pravilima, a u okviru ponude su lokalna bezalkoholna pića i alkoholna piće u određeno doba dana.

ZAŠTO REZERVISATI KOD NAS

Mi smo tu da osluškujemo vaše potrebe i da vam ponudimo jedinstveno putovanje u skladu sa vašim željama i budžetom. Želja i ideja o putovanju su dovoljne a mi smo tu da ih pretvorimo u stvarnost.

Kažite nam šta želite i mi ćemo znati šta da vam preporučimo
Sve možemo da odradimo on-line u jako kratkom roku
Dugogodišnje iskustvo u kreiranju turističkih putovanja
Mnogo zadovoljnih korisnika usluga