Alay Hotel – Benalmadena 4*
TopTravel » Leto 2024 » Španija Leto 2024 » Španija Hoteli Leto 2024 » Kosta del Sol – Malaga Leto 2024  » Alay Hotel – Benalmadena 4*

ALAY HOTEL – BENALMADENA 4*

 

Lokacija: 

Hotel je smešten u srcu Benalmadene, pored luke. Banalmadena važi za jedno od najmodernijih turističkih centara na obali Sunca, a povezana je sa susednim Toremolinosom uz more. U okolini hotela se nalaze brojni restorani, kafići i plažni barovi. Prijatan ambijent nudi svim gostima mogućnost pravog odmora, a u isto vreme širok spektar zabave i raznovrsnih aktivnosti. Međunarodni aerodrom u Malagi od hotela je udaljen oko 11 km.

Plaža: 

Hotel se nalazi na oko 150 m od duge peščane plaže gde se prelazi ulica. Hotel ima plažni bar na kome se ležaljke i suncobrani dodatno plaćaju.

Hotelski sadržaj: 

U sklopu hotela se nalazi: 24h otvorena recepcija, lobi bar, restoran internacionalne i španske kuhinje, tri otvorena bazena za odrasle, ležaljke, suncobrani i peškiri za bazen (besplatni za goste hotela, bez depozita), bar pored bazena, fitnes centar, wellnes centar (masaže, solarijum, usluge wellnes centra nisu uključeni u cenu aranžmana i dodatno se doplaćuju), stoni tenis, bilijar, igraonica, TV sala i menjačnica. Privatan parking je moguć na licu mesta uz rezervaciju koja je neophodna uz doplatu. Hotel je prilagođen osobama sa invaliditetom. Bežični internet je dostupan u čitavom smeštajnom objektu besplatno. Kućni ljubimci su dozvoljeni na prethodnu najavu, a visina naknade formira se u zavisnosti od pravila hotela.

Soba: 

Hotel ima 256 soba koje su podeljene u nekoliko tipova. U ponudi su dvokrevetna soba sa terasom koji ima pogled na okolinu hotela ili sa pogledom na more, površine 21m2. Mogu ugostiti do tri odrasle osobe i svaka soba u svom sastavu ima: klima uređaj, LCD SAT TV, kupatilo, Wi-Fi internet, mini frižider, fen za kosu, sef (uz doplatu). Treći ležaj je pomoćni.

Usluga: Noćenje sa doručkom ili polupansion (švedski sto – samoposluživanje). 

Kontakt: 
www.hotelalay.com/en/

 

Napomena: Hotel je namenjen isključivo odraslim osobama (16+).


ZAŠTO REZERVISATI KOD NAS

Mi smo tu da osluškujemo vaše potrebe i da vam ponudimo jedinstveno putovanje u skladu sa vašim željama i budžetom. Želja i ideja o putovanju su dovoljne a mi smo tu da ih pretvorimo u stvarnost.

Kažite nam šta želite i mi ćemo znati šta da vam preporučimo
Sve možemo da odradimo on-line u jako kratkom roku
Dugogodišnje iskustvo u kreiranju turističkih putovanja
Mnogo zadovoljnih korisnika usluga