Riadh Palms 4*
TopTravel » Leto 2024 » Tunis Leto 2024 » Sousse 2024  » Riadh Palms 4*

HOTEL RIADH PALMS 4*

 

LOKACIJA: 

Hotel Riadh Palms se nalazi u centru Sousse-a, na oko 20 kilometara udaljenosti od aerodroma u Monastiru. Hotel okružen palmama, nudi raznovrstan sadržaj na zavidnoj lokaciji u centru Sousse-a, sa direktnim izlaskom na prostranu, peščanu plažu. U neposrednoj blizini se nalaze veliki, moderni tržni centar, brojni restorani, kafići i diskoteke.

PLAŽA: 

Hotel ima sopstvenu široku peščanu plažu na idealnoj lokaciji, a ležaljke i suncobrani su besplatni za goste hotela, dok peškire za plažu nemaju. 
 
SADRŽAJ: 

Hotel ima recepciju, glavni restoran, veliki spoljašnji bazen, dečiji bazen, unutrašnji grejani bazen, tematski a la card restorani (tuniška, italijanska i indijska kuhinja, jela od morskih plodova), restoran na otvorenom "Neptune“, 7 barova, menjačnica, sefove na recepciji, bankomat, frizer, rent-a-car, diskoteka, fitnes sala, dve saune i Spa centar, animacija, dečiji bazen i mini klub (4-10 godina).

SOBE: 

Hotel raspolaže sa preko 900 soba sledećih tipova: standardne sobe 25m2 za maksimum troje odraslih, francuski ili dva singl kreveta, uz mogućnost dodavanja pomoćnog kreveta, četvorokrevtne sobe 25m2 za maksimum troje odraslih i jedno dete ili dvoje odraslih i dvoje dece (minimum dvoje odraslih i dvoje dece), francuski i dva singl kreveta, ili 4 singl kreveta. Takođe, sobe imaju klima uređaj, LCD-TV, sef (uz doplatu), frižider, Wi-Fi internet, kupatilo, fen, terasu ili balkon, a neke sobe nemaju terasu.

USLUGA: 

All Inclusive usluga koja podrazumeva doručak, kasni doručak, ručak, večera, kasna lagana večera – samoposluživanje prema hotelskim pravilima, a u okviru ponude ima lokalna alokoholna i bezalkoholna pića, kafa i kolači u određeno doba dana.

ZAŠTO REZERVISATI KOD NAS

Mi smo tu da osluškujemo vaše potrebe i da vam ponudimo jedinstveno putovanje u skladu sa vašim željama i budžetom. Želja i ideja o putovanju su dovoljne a mi smo tu da ih pretvorimo u stvarnost.

Kažite nam šta želite i mi ćemo znati šta da vam preporučimo
Sve možemo da odradimo on-line u jako kratkom roku
Dugogodišnje iskustvo u kreiranju turističkih putovanja
Mnogo zadovoljnih korisnika usluga