Side Leto 2024
TopTravel » Leto 2024 » Turska Leto 2024 » Antalijska regija Leto 2024  » Side Leto 2024

SIDE

UZBUDLJIVI ISTORIJSKI I TURISTIČKI CENTAR

 

Side, jedan od najznačajnijih antičkih gradova u Turskoj, smešten na malom poluostrvu, okružen mediteranskim plavetnilom sa dugim plažama prekrivenim zlatnim peskom pruža mogućnost potpunog uživanja u svakom momentu. Ovaj primorski gradić, nekadašnja ribarska luka i trgovački grad je mešavina drevnog i savremenog, savršen sklad mora i vegetacije.

Raj za porodice i turiste koji vole mir, uživanje i luksuz. Grad je podeljen na dva dela – istočni i zapadni, te su tako podeljene i plaže. Istočni deo je poznat kao drevni i plaža je mirnija i manje prometna, u nekim delovima šljunkovita, dok je zapadni deo savremeniji, a plaža plitka, potolita i bezbedna za porodice, i nudi mogućnost uživanja u sportovima na vodi.

Grad u kome se prepliću hetitska, grčka i rimska istorija i kultura, grad koji počiva na mnogim arheološkim lokalitetima poput dobro očuvanih gradskih zidina, Apolonovog i Atininog hrama, amfiteatra, vizantijske bazilike.

Iako iz godine u godinu postaje sve posećenije mesto, Side je uspeo da sačuva svoju autentičnost i da i dalje ponosno stoji i fascinira turiste svojim arheološkim nalazištima, skladom i lepotom prirode.

ZAŠTO REZERVISATI KOD NAS

Mi smo tu da osluškujemo vaše potrebe i da vam ponudimo jedinstveno putovanje u skladu sa vašim željama i budžetom. Želja i ideja o putovanju su dovoljne a mi smo tu da ih pretvorimo u stvarnost.

Kažite nam šta želite i mi ćemo znati šta da vam preporučimo
Sve možemo da odradimo on-line u jako kratkom roku
Dugogodišnje iskustvo u kreiranju turističkih putovanja
Mnogo zadovoljnih korisnika usluga