Mako banja
TopTravel » Mako banja
Mako Banja

MAKO BANJA – Jednodnevni izlet

OAZA LEPOTE, MIRA I UŽIVANJA

Polasci: subota 18.02, 18.03, 22.04, 13.05, 27.05,

17.06, 26.08, 16.09, 14.10, 11.11,

02.12, 16.12.2023.

Banja Mako se nalazi na oko 30 km od Segedina, na obali reke Mureš. Ovaj gradić često nazivaju I “varoš luka”, jer se meštani već vekovima bave uzgajanjem luka (crnog I belog). Tako je I zaštitni znak banjskog kompleksa upravo glavica luka, koja se prepoznaje I u dekoraciji ovog kompleksa. Raspolaže sa zatvorenim I otvorenim bazenima, toboganom, delom za saune, ledenim bazenom, školom plivanja, zabavnim bazenom za mlade, raznim medicinskim sadržajima, masažama, tretmanima, prostorom koji je namenjem najmlađima I majkama sa bebama. U sklopu objekta nalazi se I restoran gde gosti mogu uivati u pauzi za ručak, kafu… Lekovita voda I lekovito blato pomažu u lečenju mnogih bolesti zglobova, spondiloze, neuralgije, paralize nerava, atrofiranih mišića, reume, lomova ekstremiteta kao I lečenja ginekoloških upala. Detaljnije informacije, na sajtu banje: http://hagymatikum.hu/en/home/


PROGRAM PUTOVANJA:PROGRAM PUTOVANJA:

Polazak iz Novog Sada u 06:30 h, sa parkinga kod Lokomotive. Vožnja autoputem ka Mako banji, sa usputnim zadržavanjima na graničnim prelazima (Horgoš ili Bački Vinogradi) ili potrebnim pauzama, sa očekivanim dolaskom u banju u prepodnevnim časovima (oko 10 h). Kupanje u otvorenim i zatvorenim bazenima banje, korišćenje saune I ostalih sadržaja individualno. Boravak u banji do popodnevnih časova kada je predviđen povratak. U 17:00 h je povratak. Planirano vreme za dolazak u Novi Sad je u večernjim satima (oko 20:30 h), što može odstupati u zavisnosti od čekanja ili obavljanja formalnosti na graničnim prelazima. Kraj programa.

 

CENA PREVOZA: 2.450,00 din

 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

- prevoz autobusom turističe klase (16-87 mesta) na navedenoj relaciji, mesta u autobusu se određuju prema prijavi

- usluge predstavnika agencije tokom putovanja,

- troškove organizacije putovanja.

 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

- putno zdravstveno osiguranje

- ulaznicu za korišćenje sadržaja u banjskom kompleksu Mako,

- individualne troškove – nepomenute usluge

NAPOMENE:

- Cene ulaznica za banju: 4900 forinti/ osoba (cca 12 eur) za odrasle, 3630 forinti/ osoba za penzionere (iznad 60 god), studente (ispod 25 god) i decu (cca 9 eur). Doplata za saune je 2500 forinti (cca 6 eur). Deca ispod 3 god, ne plaćaju ulaznicu. Ulaznica se plaća vodiču u autobusu isključivo u forintama – zamena novca u obližnjem hipermarketu u menjačnici.

- Ne čeka se na granici obrada papira za tax free.

 

NAČIN PLAĆANJA:

- dinarski, 30% prilikom rezervacije, ostatak isplaćeno 7 dana pred put.

                                                                                                                                            

Program je rađen na bazi minimum 40 putnika. U slučaju nedovoljnog broja putnika rok za otkaz putovanja je 5 dana pre početka putovanja. Agencija zadržava pravo da realizuje prevoz uz korekciju cene ili u saradnji sa drugom agencijom. Agencija zadržava pravo korekcije cena u

slučaju promena na deviznom tržištu. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Organizator zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu.

 

Cenovnik br.3 od 24.04.2023.

 

PREMA ZAKONU O TURIZMU, ČLAN 79, ZA JEDNODNEVNE IZLETI (PUTOVANJA KRAĆA OD 24h), NIJE OBEZBEĐENA ZAŠTITA U POGLEDU GARANCIJE PUTOVANJA.

 

Dnevni izlet realizuje turistička agencija Astra Tours 021 doo, registar turizma BTP 23/2021

ZAŠTO REZERVISATI KOD NAS

Mi smo tu da osluškujemo vaše potrebe i da vam ponudimo jedinstveno putovanje u skladu sa vašim željama i budžetom. Želja i ideja o putovanju su dovoljne a mi smo tu da ih pretvorimo u stvarnost.

Kažite nam šta želite i mi ćemo znati šta da vam preporučimo
Sve možemo da odradimo on-line u jako kratkom roku
Dugogodišnje iskustvo u kreiranju turističkih putovanja
Mnogo zadovoljnih korisnika usluga