Mako banja
TopTravel » Mako banja
Mako Banja

MAKO BANJA – Jednodnevni izlet

OAZA LEPOTE, MIRA I UŽIVANJA

Polasci: subota 15.10., 29.10., 12.11., 26.11., 10.12.2022., 14.01.2023, 28.01.2023

Banja Mako se nalazi na oko 30 km od Segedina, na obali reke Mureš. Ovaj gradić često nazivaju I “varoš luka”, jer se meštani već vekovima bave uzgajanjem luka (crnog I belog). Tako je I zaštitni znak banjskog kompleksa upravo glavica luka, koja se prepoznaje I u dekoraciji ovog kompleksa. Raspolaže sa zatvorenim I otvorenim bazenima, toboganom, delom za saune, ledenim bazenom, školom plivanja, zabavnim bazenom za mlade, raznim medicinskim sadržajima, masažama, tretmanima, prostorom koji je namenjem najmlađima I majkama sa bebama. U sklopu objekta nalazi se I restoran gde gosti mogu uivati u pauzi za ručak, kafu… Lekovita voda I lekovito blato pomažu u lečenju mnogih bolesti zglobova, spondiloze, neuralgije, paralize nerava, atrofiranih mišića, reume, lomova ekstremiteta kao I lečenja ginekoloških upala. Detaljnije informacije, na sajtu banje: http://hagymatikum.hu/en/home/


PROGRAM PUTOVANJA:

Polazak iz Novog Sada u 06:30 h, sa parkinga kod Lokomotive. Vožnja autoputem ka Mako banji, sa usputnim zadržavanjima na graničnim prelazima (Horgoš ili Bački Vinogradi) ili potrebnim pauzama, sa očekivanim dolaskom u banju u prepodnevnim časovima (oko 10 h). Kupanje u otvorenim I zatvorenim bazenima banje, korišćenje saune I ostalih sadržaja individualno. Boravak u banji do popodnevnih časova kada je predviđen povratak. U 17:00 h je povratak. Planirano vreme za dolazak u Novi Sad je u večernjim satima (oko 20:30 h), što može odstupati u zavisnosti od čekanja ili obavljanja formalnosti na graničnim prelazima. Kraj programa.

CENA PREVOZA: 1.900,00 din

 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

- prevoz autobusom turističe klase (16- 87 mesta) na navedenoj relaciji, mesta u autobusu se određuju prema prijavi

- usluge predstavnika agencije tokom putovanja,

- troškove organizacije putovanja.

 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

- putno zdravstveno osiguranje

- ulaznicu za korišćenje sadržaja u banjskom kompleksu Mako,

- individualne troškove – nepomenute usluge

NAPOMENE:

- Cene ulaznica za banju: 3900 forinti/ osoba (cca 9 eur) za odrasle, 2900 forinti/ osoba za penzionere (iznad 60 god), student (ispod 25 god) I decu (cca 6 eur). Doplata za saune je 1600 forinti (cca 5 eur). Deca ispod 3 god, ne plaćaju ulaznicu. Ulaznica se plaća vodiču u autobusu isključivo u forintama – zamena novca u obližnjem hipermarketu u menjačnici.

- Ne čeka se na granici obrada papira za tax free.

 

NAČIN PLAĆANJA:

– dinarski, 30% prilikom rezervacije, ostatak isplaćeno 7 dana pred put

                                                                                                                                              

Program je rađen na bazi minimum 40 putnika. U slučaju nedovoljnog broja putnika rok za otkaz putovanja je 5 dana pre početka putovanja.

Agencija zadržava pravo da realizuje prevoz uz korekciju cene ili u saradnji sa drugom agencijom. Agencija zadržava pravo korekcije cena u slučaju promena na deviznom tržištu. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Organizator zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu.

Cenovnik br.09 od 23.09.2022.

PREMA ZAKONU O TURIZMU, ČLAN 79, ZA JEDNODNEVNE IZLETI (PUTOVANJA KRAĆA OD 24h), NIJE OBEZBEĐENA ZAŠTITA U POGLEDU GARANCIJE PUTOVANJA.

Dnevni izlet realizuje turistička agencija Astra Tours 021 doo, registar turizma BTP 23/2021

ZAŠTO REZERVISATI KOD NAS

Mi smo tu da osluškujemo vaše potrebe i da vam ponudimo jedinstveno putovanje u skladu sa vašim željama i budžetom. Želja i ideja o putovanju su dovoljne a mi smo tu da ih pretvorimo u stvarnost.

Kažite nam šta želite i mi ćemo znati šta da vam preporučimo
Sve možemo da odradimo on-line u jako kratkom roku
Dugogodišnje iskustvo u kreiranju turističkih putovanja
Mnogo zadovoljnih korisnika usluga