El Mouradi Mahdia 5*
TopTravel » Leto 2024 » Tunis Leto 2024 » Mahdia 2024  » El Mouradi Mahdia 5*

HOTEL EL MOURADI MAHDIA 5*

 

LOKACIJA:

Hotel El Mouradi Mahdia je od centra Mahdie udaljen oko 5 km i povezan prelepom pešačkom stazom uz more. Hotel je udaljen od glavnog aerodroma u Tunisu 218 km, a od aerodroma u Monastiru 45 km.

 

PLAŽA:

Hotel ima privatnu plažu sa finim belim peskom, gde se ležaljke i suncobrani ne naplaćuju, kao i na bazenu, dok je za peškire potreban depozit.

 

HOTELSKA PONUDA:

Hotel ima recepciju, 4 restorana, 3 bara, mavarski kafe, unutrašnji bazen, spoljašnji bazen i dečiji bazen, spa centar, teretana, diskoteka, frizer, menjačnica, prodavnica, poslovni centar, prostorija za prtljag, besplatan Wi-Fi u lobiju. Hotel raspolaže sa 3 terena za tenis, fudbalski teren, pikado, mini golf, bilijar, stoni tenis i razne vodene sportove. Hotel ima mini klub, igralište i animacija. Pojedine hotelske usluge zahtevaju prethodnu rezervaciju, doplatu ili depozit koji se vraća prilikom odlaska.

 

SMEŠTAJ:

Hotel ima 364 lepo uređenih soba sa balkonom ili terasom i sve sobe imaju klima uređaj, kupatilo, fen za kosu, SAT TV, telefon, mini frižider i sef.

 

USLUGA:

All Inclusive usluga podrazumeva doručak, ručak, večera - samoposluživanje prema hotelskim pravilima.

Za sve informacije o raspoloživosti hotela obratiti se agenciji putem email-a ili na br. 0692217373

ZAŠTO REZERVISATI KOD NAS

Mi smo tu da osluškujemo vaše potrebe i da vam ponudimo jedinstveno putovanje u skladu sa vašim željama i budžetom. Želja i ideja o putovanju su dovoljne a mi smo tu da ih pretvorimo u stvarnost.

Kažite nam šta želite i mi ćemo znati šta da vam preporučimo
Sve možemo da odradimo on-line u jako kratkom roku
Dugogodišnje iskustvo u kreiranju turističkih putovanja
Mnogo zadovoljnih korisnika usluga