Kuća Flower
TopTravel » Leto 2024 » Grčka Leto 2024 » Grčka Apartmani Leto 2024 » Toroni 2024  » Kuća Flower

KUĆA FLOWER

Kuća Flower se nalazi u Toroniju, na zapadnoj obali Sitonije, u potpuno prirodnom okruženju sa prelepim dvorištem. Kuća se nalazi na oko 40 m od morske obale. U ponudi kuće se nalaze apartmani, smešteni na prizemlju, na prvom i drugom spratu. Svaki apartman sadrži klima uređaj (čije je koriščenje uključeno u cenu), SAT TV i besplatan Wi-Fi. Kuća Flower je idealna za porodičan odmor. Gostima su takođe na raspologanju roštilj u dvorištu, parking, kao i organizovano čiščenje smeštaja na pola smene. 

U ovoj kući odobravamo popust za rane rezervacije na najam smeštaja u iznosu od 5% kao i dodatnih 10% za uplatu u celosti.

U ovoj kući odobravamo popust za rane rezervacije u iznosu od 10 eur po osobi na paket aranžmane kao i dodatnih 10 eur popusta po osobi za uplatu u celosti.

 

Popust na paket aranžmane odobravamo u terminu 20.05-06.09

CENOVNIK 2024

Cena sa "zvezdicom" * predstavlja cenu paket aranžmana (smeštaj+prevoz) po osobi.

Cena bez * predstavlja cenu najma smeštaja za navedeni broj osoba.

 
- Navedena cena paket aranžmana je za autobuski polazak iz Beograda i za sve ulaske u autobus duž autoputa.

- Doplata za polazak iz Novog Sada iznosi 10eur po osobi, za polazak iz Pančeva iznosi 15eur po osobi, a iz ostalih mesta garantovanog polaska 20eur po osobi.

Za polazak iz Subotice, Sente i Bačke Topole u julu i avgustu doplata je 30eur po osobi, a u maju, junu i septembru doplata je 20eur po osobi.

ZAŠTO REZERVISATI KOD NAS

Mi smo tu da osluškujemo vaše potrebe i da vam ponudimo jedinstveno putovanje u skladu sa vašim željama i budžetom. Želja i ideja o putovanju su dovoljne a mi smo tu da ih pretvorimo u stvarnost.

Kažite nam šta želite i mi ćemo znati šta da vam preporučimo
Sve možemo da odradimo on-line u jako kratkom roku
Dugogodišnje iskustvo u kreiranju turističkih putovanja
Mnogo zadovoljnih korisnika usluga