Philoxenia Hotel 4*
TopTravel » Leto 2024 » Grčka Leto 2024 » Grčka Hoteli 2024 » Hoteli Sitonija 2024  » Philoxenia Hotel 4*

PHILOXENIA HOTEL (EX PHILOXENIA BUNGALOWS) 4*

LOKACIJA: Hotel je udaljen na oko 200m od centra Psakudije, na samom početku poluostrva Sitonija. Dok ga od aerodroma u Solunu  deli oko 60km.

PLAŽA: Peščano-šljunkovita plaža, udaljena od hotela oko 150m do koje se dolazi stepenicama ili putićem kroz šumu, a ležaljke i suncobrani se dodatno plaćaju.

HOTELSKI SADRŽAJ: U hotelu se nalaze restoran i snek bar, kao i bazen uz wifi koji je dostupan oko njega, zatim TV sala i parking. Deci je takođe obezbeđen bazen i igralište. Uz doplatu su omogućeni sportovi na vodi, stoni tenis i bilijar, rent a car kao i sef na recepciji.

SOBE: U hotelu se nalazi ukupno 155 soba, a dele se na standardne sa pogledom na vrt, za najviše 2 osobe i može se dodati krevetac za bebu (20m2), standardne sobe sa krevetima na sprat i pogledom na vrt i namenjene su za 2+2 osobe (20m2), standardne sobe sa pogledom na bazen, namenjene za 2 osobe i može se dodati krevetac za bebu (20m2), standardne sobe sa krevetima na sprat i pogledom na bazen su za maksimalno 2+2 osobe (20m2), standardne sobe sa pogledom na vrt, za 3 osobe (samo dete do 12 godina), superior sobe za 2+1 osobu i imaju pogled na vrt (24m2) i suite koji je namenjen za 2+2 osobe, imaju dve odvojene sobe i pogled na vrt ili bazen. U svakoj od ovih soba nalazi se kupatilo sa fenom, TV, klima, telefon i mali frižider.

USLUGA: Švedski sto. Usluga je na bazi polupansiona, uz moguću doplatu za all inclusive.

NAPOMENA: Hotel je idealan, kako za pasivan tako i aktivan odmor, a oduševiće vas kvalitetna usluga i dobra kuhinja u kojoj se upotrebljavaju lokalni proizvodi.

http://www.philoxenianet.gr/

ZAŠTO REZERVISATI KOD NAS

Mi smo tu da osluškujemo vaše potrebe i da vam ponudimo jedinstveno putovanje u skladu sa vašim željama i budžetom. Želja i ideja o putovanju su dovoljne a mi smo tu da ih pretvorimo u stvarnost.

Kažite nam šta želite i mi ćemo znati šta da vam preporučimo
Sve možemo da odradimo on-line u jako kratkom roku
Dugogodišnje iskustvo u kreiranju turističkih putovanja
Mnogo zadovoljnih korisnika usluga