Park Beach 3*
TopTravel » Leto 2024 » Kipar Leto 2024 » Limassol  » Park Beach 3*

HOTEL PARK BEACH 3*

 

LOKACIJA:

Hotel Park Beach udaljen je od centra grada Limassola oko 4 km, dok je od aerodroma Larnaca udaljen oko 70 km. Hotel ima prelepo šetalište uz more preko kojeg se može doći do centra grada, ali postoji i autobuska stanica ispred hotela.

 

PLAŽA:

Hotel se nalazi na glavnoj gradskoj peščanoj plaži okružen zelenilom borova, a peškiri za plažu su dostupni uz depozit.

 

HOTELSKA PONUDA:

Hotel ima na raspolaganju recepciju, restoran, a la carte restoran, bazen, bar pored bazena, fitness centar, sauna, parking, bilijar, kuglanje, Wi-Fi internet.

 

SOBE:

Hotel ima ukupno 111 soba sa balkonom ili terasom, opremljene sa klima uređajem, SAT TV, telefon, sef i frižider uz doplatu. Hotel ima 2 zgrade s tim da su sobe sa pogledom na more renovirane u prvoj zgradi, dok sobe u drugoj zgradi sa pogledom na baštu ili ulicu nisu renovirane.

 

USLUGA:

Polupansion usluga koja podrazumeva doručak i večeru – samoposluživanje prema hotelskim pravilima, takođe postoji mogućnost doplate za all inclusive.

 

ZAŠTO REZERVISATI KOD NAS

Mi smo tu da osluškujemo vaše potrebe i da vam ponudimo jedinstveno putovanje u skladu sa vašim željama i budžetom. Želja i ideja o putovanju su dovoljne a mi smo tu da ih pretvorimo u stvarnost.

Kažite nam šta želite i mi ćemo znati šta da vam preporučimo
Sve možemo da odradimo on-line u jako kratkom roku
Dugogodišnje iskustvo u kreiranju turističkih putovanja
Mnogo zadovoljnih korisnika usluga