Kasandra Palace 5*
TopTravel » Leto 2024 » Grčka Leto 2024 » Grčka Hoteli 2024 » Hoteli Kasandra 2024  » Kasandra Palace 5*

KASANDRA PALACE 5* 

Lokacija: Hotel Kasandra Palace se nalazi na Halkidikiju, na poluostrvu Kasandra, u mestu Kriopigi. Centar mesta Kriopigi je na udaljenosti od 1,5 km od hotela. Solunski aerodrom je od hotela udaljen oko 80 km. Sam hotel je u porodičnom vlasništvu, a renoviran je 2012. godine. Ambijent oko hotela je zadivljujući, okružen je borovim šumama i vrtovima maslina.

Hotelski sadržaj: U svom sastavu hotel Kasandra Palace sadrži glavni restoran u kome se služe tradicionalna jela, a poseduje i a-la-carte restoran, kao i bar u hotelu i bar na plaži. Od dodatnog sadržaja hotel gostima pruža: uslugu menjačnice, prodavnice suvenira, mini market, usluge rent-a-car, rent-a-bike, room service, kongresna sala, TV sala, frizerski salon, usluge pranja veša i animacioni program za decu. Hotel ima parking, a postoji mogućnost besplatnog organizovanja prevoza mini busom do centra Kriopigija. Hotel poseduje sopstvenu plažu, koja je odlikovana plavom zastavom. Peškiri za bazen u hotelu i za plažu su besplatni, dok ležaljke i suncobrani se dodatno naplaćaju u slučaju polupansionske usluge. Gosti koji imaju Ultra All Inclusive uslugu koriste iste bez doplate.

Smeštaj: Hotel Kasandra Palace poseduje 300 smeštajnih jedinica, a u svakoj sobi se nalaze: kupatilo sa fenom za kosu, klima uređaj, telefon, Plazma TV, mini bar, sef I balkon/terasa. Ponudu čine: 

Standardne sobe: (22m²) - smeštene u Anex delu hotela (dodatna zgrada). Nisu renovirane i namenjene su za smeštaj 2-3 osobe (dva standardna i jedan pomoćni ležaj).

Deluxe sobe: (22m²) - renovirane i nalaze se u glavnoj zgradi hotela, sa mogućnošću pogleda na baštu ili pogleda na more. Namenjene su za smeštaj 2-3 osobe (dva standardna i jedan dodatni ležaj).

Executive sobe: (26 m²) - renovirane i nalaze se u glavnoj zgradi hotela, sa pogledom na baštu. Namenjene su za smeštaj 2-4 osobe (dva standardna i dva dodatna ležaja ili sofa na razvlačenje).

Standard Family Suite: (50 m²) - nisu renovirane i nalaze se u odvojenim zgradama u hotelskom kompleksu. Sastoje se iz dnevne sobe (sa dve sofe) i spavaće sobe. Namenjene su za smeštaj 2-4 osobe.

Deluxe Family Suite: (50 m²) - renovirane i nalaze se u odvojenim zgradama u hotelskom kompleksu, sa pogledom na baštu. Sastoje se iz dnevne sobe sa dve sofe i čajnom kuhinjom, odvojene spavaće sobe i kupatila. Namenjene su za smeštaj 2-5 osoba, pri čemu se smeštaj za petu osobu doplaćuje.

Sport i zabava: U sklopu Kasandra hotela, postoji mogućnost korišćenja Spa centra, gde su besplatno dostupni bazeni i fitnes, dok se korišćenje saune, salona lepote i hammama doplaćuje. Pored toga za goste hotela postoje tereni za košarku i tenis, a dostupni su i stolovi za stoni tenis I bilijar. Za decu je namenjeno igralište.

Usluga: Na bazi polupansiona ili Ultra All Inclusive – švedski sto (samoposluživanje).