Egipat Leto 2024
TopTravel » Leto 2024  » Egipat Leto 2024

EGIPAT

MISTIKA AFRIKE I DAR NILA

 

Zemlja koja se većim delom prostire u severoistočnom delu afričkog kontinenta i manjim delom na Sinajskom poluostrvu u jugozapadnoj Aziji. Zemlja sa istorijom dugom pet milenijuma, zemlja faraona, piramida, sfingi, nepregledne pustinje, bajkovitih plaža i mirnog kristalnog mora.

Egipat na severu zapljuskuje Sredozemno more dok veći deo obale južno od Kaira i Sinaja zapljuskuje Crveno more – more nestvarne lepote, poznato po svojim koralnim grebenima i bogatstvu povodnog sveta. Upravo na obalama ovog mora se nalaze dva najpoznatija letovališta u Egiptu – Hurgada i Šarm el Šeik.

Zahvaljući svojoj zapanjujućoj istoriji, Egipat pruža mogućnost obilaska brojnih lokaliteta koji će Vas ostaviti bez daha. Tu svakako spada obilazak Kaira i Aleksandrije, neizostavnih piramida u Gizi – Keopsove, Kefrenove i Mikerinove, Luksora, krstarenja čarobnim Nilom do Asuana, Doline kraljeva i Abu Simbela.

Egipat – čarolija za turiste svih generacija i destinacija koja pruža potpuni ugođaj.

ZAŠTO REZERVISATI KOD NAS

Mi smo tu da osluškujemo vaše potrebe i da vam ponudimo jedinstveno putovanje u skladu sa vašim željama i budžetom. Želja i ideja o putovanju su dovoljne a mi smo tu da ih pretvorimo u stvarnost.

Kažite nam šta želite i mi ćemo znati šta da vam preporučimo
Sve možemo da odradimo on-line u jako kratkom roku
Dugogodišnje iskustvo u kreiranju turističkih putovanja
Mnogo zadovoljnih korisnika usluga