Hotel Horizont 4* – Baška Voda
TopTravel » Leto 2024 » Hrvatska Leto 2024 » Hoteli Hrvatska 2024 Sopstveni prevoz  » Hotel Horizont 4* – Baška Voda

HOTEL HORIZONT 4*

BAŠKA VODA

Položaj: Hotel HORIZONT predstavlja savremen smeštajni objekat, kategorisan sa 4 zvezdice. Nalazi se u mestu Baška Voda, među borovima, 200 m od centra mesta.

Plaža je šljunkovita i od hotela je udaljena 50m.

 

Hotelski sadržaj: Hotel ima recepciju, restoran, aperitiv bar bar kraj bazena, bar na plaži i a la carte restoran Matrioshka, Hotel poseduje Spoljašnji bazen sa slatkom vodom veličine 80m2; unutrašnji bazen sa slatkom vodom veličine 60 m2, mogućnost korišćenja suncobrana i ležaljki do popunjenosti. Hotel je klimatizovan i ima bespplatan Wi-Fi.

Usluga: Doručak švedski sto, večera švedski sto sa salatnim bifeom.

 

Sport i zabava: Spa i wellness centar (2.000 m2), unutrašnji bazen sa whirlpoolom, spoljašnji bazen sa whirlpoolom, masažni salon, solarijum, salon lepote, manikir i pedikir, frizerski salon, solarijum, nega lica i tela, manikir i pedikir, frizerski salon, fitnes centar, fizioterapija, kinezioterapija, ultrazvučna terapija, saune: ruska, aroma, finska, turska, slana i infracrvena,kneipp, hidromasažni bazen, termalne kade, soba za sportiste, manji bazen sa morskom vodom, kada sa hladnom vodom, bar sa zelenim čajem. Sala za konferencije, teniski teren, bilijar, restoran sa terasom Borik (muzičke, folklorne i plesne večeri u glavnoj sezoni). Sportovi na vodi.

 

Napomene: Hotel poseduje parking čije je korišćenje moguće uz doplatu (cca 8€ na dan). Hotel je pogodan za porodični odmor.

 

Popusti:

- Dete do 2 godine BESPLATNO.

- Dete od 2 do 8 godina na dodatnom ležaju 60%.

- Dete od 8 do 13 godina na dodatnom ležaju 50%.

- Dete od 2 do 8 godina na osnovnom ležaju 30%.

- Dete od 8 do 13 godina na osnovnom ležaju 20%.

- Odrasla osoba na dodatnom ležaju 20%.

 

Doplate:

- Za TT 1,40€ na dan za odrasle, za decu od 12 do 18 godina 0,70€ na dan.

- Dečiji krevetac 5€ na dan.

cenovnik horizont 2024 novo