Lujo Hotel Bodrum 5*
TopTravel » Leto 2024 » Turska Leto 2024 » Egejska regija Leto 2024 » Bodrum Leto 2024  » Lujo Hotel Bodrum 5*

LUJO HOTEL BODRUM 5*

LOKACIJA: Luksuzni hotel koji je počeo sa radom 2018. godine i zauzima površinu od 121.000m2. Od aerodroma u Bodrumu je udaljen 15km, a centra grada 20km. Najbliže mu je mesto Guverčinlik na 4km.

PLAŽA: Hotel poseduje privatnu plažu sa belim peskom, dugu 1km, koja je podeljena na tri različita dela. Joy Beach, za porodice, Escape Beach, na kojoj nema muzike i animacija i Indigo Beach, koja je samo za 16+ osobe, na kojoj su dnevne žurke i DJ nastupi. Gostima hotela su obezbeđene ležaljke, peškiri i suncobrani bez doplate, dok se paviljoni doplaćuju.

HOTELSKI SADRŽAJ: U hotelu se nalazi devet a la carte restorana ( italijanski, azijski, mediteranski, riblji, glavni sa internacionalnom kuhinjom, tajni za goste iz Lujo Edition koncepta, steakhouse, OPA koji je 16+, japanski, koji je besplatan jednom u toku boravka za goste koji borave u vilama, Bluette poslastičarnica, Luz Cafe). Od ostalih sadržaja tu je i šest spoljašnjih i jedan unutrašnji bazen, sa akva parkom koji nudi šest vodenih tobogana, spa centar sa turskim i parnim kupatilom, kao i saunom, više sala za konferenciju i wifi koji je omogućen na celoj teritoriji hotela. Od sportskih aktivnosti tu je teretana, tenis, pikado, uz ostale dnevne i večernje aktivnosti poput diskoteke i bioskopa. Za najmlađe goste hotel je obezbedio unutrašnji i spoljašnji bazen, igralište, meni, kao i klub (1-17 godina). Dodatno se plaćaju usluge ostalih spa tretmana, frizera, doktora, pranja veša, čuvanja dece, kao i časovi plivanja, jedrenja plesa i tenisa, razni motorizovani sportovi na vodi, pilates i iznajmljivanje jahte.

SOBE: Sastoji se iz više blokova i vila. Sobe su podeljene na 30 različitih kategorija, a neke od njih su: superior sa pogledom na more ili delimičnim pogledom, za maksimalno 2+1 osobu (45m2), Indigo Clubber Terrace sobe, za najviše 2 osobe, koja je 16+ (42-70m2), Indigo Laguna Clubber sobe, za takođe starije od 16 godina za dve osobe (50m2), Deluxe sobe sa pogledom na more ili delimičnim pogledom na more, za 2+1 osobu (50m2), Laguna swim-up sobe sa pogledom na more ili delimičnim pogledom, ima direktan izlaz na bazen, za 3+1 ili 2+2 osobe (60m2), Family sobe sa delimičnim pogledom na more, za maksimum 3+1 ili 2+2 osobe (65m2). Forest sobe su za najviše 2+1 osobu (55m2), Forest suite sa pogledom na more, je za najviše 7 osoba i ima 3 spavaće sobe i 2 kupatila (100m2). Svaka soba poseduje svoje kupatilo sa fenom, wifi, klimu, TV, kuvalo, kao i nespreso kafe aparat, sef, brendirane kozmetičke proizvode, telefon, mini i maxi bar, balkon ili terasu. A porodične sobe ili vile imaju i dodatne kozmetičke proizvode za decu, kao i papuče i bademantil. Postoje i ekskluzivne usluge za sve tipove soba poput dekoracije enterijera u sobama, personalnog asistenta, Bvlgari kozmetiku, salon za kasno odjavljivanje ili rano prijavljivanje.

„Tajni“ Lujo Edition concept: on je namenjen isključivo gostima koji odaberu da svoj odmor provedu u nekom od porodičnih vila ili apartmana.

USLUGA: : Švedski sto. Usluga je na bazi a la carte ultra all inclusive koncepta.

NAPOMENA: Jedan od najluksuznijih i najmodernijih hotela u egejskoj regiji, sa osvežavajućim koncepto, pogodnim za sve tipove gostiju.

http://www.lujohotel.com/