Alhambra Thalasso 5*
TopTravel » Leto 2024 » Tunis Leto 2024 » Yasmine Hammamet 2024  » Alhambra Thalasso 5*

HOTEL ALHAMBRA THALASSO 5*

 

LOKACIJA:

Hotel se nalazi nedaleko od centra Jasmin Hamameta od koga je aerodrom u Tunisu, Cartage, udaljen je 77 km, a aerodrom u Monastiru 95 km.

 

PLAŽA:

Hotel ima sopstvenu široku peščanu plažu koja je udaljena 200 m i do koje saobraća hotelski mini bus. Ležaljke i suncobrani na bazenu i na plaži se ne naplaćuju, dok je za peškire potreban depozit. Hotel poseduje bar na plaži.

 

HOTELSKA PONUDA:

Hotel ima recepciju 24h, glavni restoran, nekoliko barova, otvoreni i zatvoreni bazen, wellness centar, animacija, besplatan Wi-Fi u celom hotelu, stoni tenis, bilijar i igraonica. U wellness centru, koji se prostire na 4500m2 je moguć veliki broj tretmana i masaža. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni. Pojedine hotelske usluge zahtevaju prethodnu rezervaciju, doplatu ili depozit koji se vraća prilikom odlaska.

 

SMEŠTAJ:

Hotel ima 184 sobe sa pogledom na more, bazen ili vrt. Sve sobe imaju klima uređaj, SAT TV, kupatilo sa odvojenim toaletom, telefon, mini bar i sef. 

 

USLUGA:

All Inclusive usluga koja podrazumeva doručak, ručak i večera – samoposluživanje prema hotelskim pravilima, kao i polupansion.

Za sve informacije o raspoloživosti hotela obratiti se agenciji putem email-a ili na br. 0692217373

ZAŠTO REZERVISATI KOD NAS

Mi smo tu da osluškujemo vaše potrebe i da vam ponudimo jedinstveno putovanje u skladu sa vašim željama i budžetom. Želja i ideja o putovanju su dovoljne a mi smo tu da ih pretvorimo u stvarnost.

Kažite nam šta želite i mi ćemo znati šta da vam preporučimo
Sve možemo da odradimo on-line u jako kratkom roku
Dugogodišnje iskustvo u kreiranju turističkih putovanja
Mnogo zadovoljnih korisnika usluga