Segedin
TopTravel » Segedin

SEGEDIN

BOŽIĆNI VAŠAR I ŠOPING

JEDNODNEVNI IZLET

TERMIN: 17.12.

Segedin (Szeged) je gradić u južnom delu Mađarske. Velikim svojim delom izgrađen je Mađarskoj secesiji, što izrazito podseća na neke od gradova u našoj severnoj pokrajini Vojvodini (Subotica, Sombor, Novi Sad itd.). Za Segedin kažu da je upravo u zimskom delu godine najlepši. Najvećim delom je to iz razloga što se tad održava božićni market, I to u samom centru grada. Ukoliko biste u šoping, ovo je prava tura za vas! Pođite sa nama da zajedno osetimo atmosferu božića, praznika i unesite radost u završni deo godine.

 

PROGRAM PUTOVANJA:

Polazak iz Sremske Mitrovice sa parkinga ispred SC „PINKI“ u 05:00h, polazak iz Novog Sada u 06:00h sa parkinga ispred autobuske stanice ATP „VOJVODINA“. Putovanje autoputem prema Segedinu. Po dolasku sledi poseta centru grada u kome se organizuje Božićni vašar. Odlazak do tržnog centra “Arkad”. Slobodno vreme za šoping. Vožnja do megamarketa Metro, Auchan i Praktiker. Slobodno vreme za kupovinu. Polazak za Novi Sad i Sremsku Mitrovicu u dogovoreno vreme. Povratak u Novi Sad i Sremsku Mitrovicu u kasnim večernjim časovima.


CENA ARANŽMANA PO OSOBI:

Polazak iz Novog Sada                              1.800,00 dinara

Polazak iz Sremske Mitrovice                   2.100,00 dinara

Polazak iz Rume                                         2.100,00 dinara

 

CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

- Prevoz udobnim turističkim autobusom (audio i video uređaji, klima uređaj) sa svim pripadajućim troškovima na navedenim relacijama,

- Razgledanja prema programu,

- Usluge vodiča,

- Troškovi organizacije putovanja.

 

CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

- Međunarodno putno osiguranje,

- Sve usluge koje nisu navedene,

- Lični troškovi. 

MINIMUM ZA REALIZACIJU PROGRAMA JE 45 PLATIVIH PUTNIKA

Organizator putovanja Evropa Turs d.o.o. zadržava pravo otkaza putovanja ukoliko se u predviđenom roku ne prijavi neophodni minimum od 45 putnika, a najkasnije 5 dana pre polaska na put. Broj programa 044/2022. Napomena: U skladu sa ZAKONOM O TURIZMU, jednodnevni izleti ne podležu zaštiti vezanoj za garancije putovanja.

ZAŠTO REZERVISATI KOD NAS

Mi smo tu da osluškujemo vaše potrebe i da vam ponudimo jedinstveno putovanje u skladu sa vašim željama i budžetom. Želja i ideja o putovanju su dovoljne a mi smo tu da ih pretvorimo u stvarnost.

Kažite nam šta želite i mi ćemo znati šta da vam preporučimo
Sve možemo da odradimo on-line u jako kratkom roku
Dugogodišnje iskustvo u kreiranju turističkih putovanja
Mnogo zadovoljnih korisnika usluga