Segedin
TopTravel » Segedin
segedin tp travel agencz (1)

SEGEDIN

JEDNODNEVNI IZLET

TERMINI: 28.05. i 18.06.2022.

Četvrti po veličini grad Mađarske, Segedin, smešten je u središtu Panonske nizije na obe obale reke Tise. Za vreme svog postojanja, Segedin je bio pod vlašću Turaka, kasnije je jedan njegov deo pripao Rumuniji, a deo Srbiji. Danas je to moderan univerzitetski centar. Pored svojih mnogobrojnih kulturno-istorijskih znamenitosti, Segedin je poslednjih godina postao veoma popularna destinacija za šoping. Najveći i najposećeniji je šoping centar Arkad, koji obuhvata 3 nivoa, sa 130 prodavnica među kojima su i poznati modni brendovi. Svakako, kada boravite u Segedinu, pravo je vreme da probate i tradicionalne mađarske specijalitete kao što su langoš, gulaš, kolače kurtoskolacs, Rigo Janci, Esterhazi tortu ...

 

PROGRAM PUTOVANJA:

 

Sastanak grupe u 06,15 h. Polazak grupe u 06,30h iz Zrenjanina, sa parkinga  "Kristalne dvorane"-hala sportova. Direktna vožnja do Segedina sa usputnim zadržavanjem radi odmora i graničnih fomalnosti. Po dolasku razgledanje grada u pratnji stručnog vodiča:Glavni(Sečenji) Trg, Nacionalno pozorište, Zavetna crkva, Sinagoga, Srpska pravoslavna crkva. Slobodno vreme za individualne aktivnosti i odlazak do TC Arkad-šoping. U večernjim satima polazak za Zrenjanin. Dolazak u kasnim večernjim satima, u zavisnosti od uslova na putu i zadržavanja na granici.

 

 

CENA ARANŽMANA:................................  1.700,00 rsd

 

CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

- prevoz autobusom turističke klase (AC, audio-video) na navedenoj relaciji,

- obilasci prema programu u pratnji stručnog licenciranog turističkog vodiča,

- troškove organizacije

- realizacije putovanja.   

 

CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

- međunarodno putno-zdravstveno osiguranje (deca do 18. god –60 dinara, od 18-70. god –120 dinara, 70-85. god –240 dinara) na osiguranu sumu od 10.000 EUR,

- osiguravajuće kuće DDOR Novi Sad,

- fakultativne izlete,

- individualne troškove.                                            

USLOVI, NAČIN PLAĆANJA I ROK ZA PRIJAVE:                                                                                                                                                                         *prilikom rezervacije uplaćuje se 50% od ukupne cene aranžmana dok se ostatak sume isplaćuje 10 dana pre polaska na put.  

                                                                                                                                                 

Maloletni  putnici  prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja.

Program je rađen na bazi od minimum 45 punoplatežnih putnika. U slučaju nedovoljnog broja putnika, agencija zadržava pravo da koriguje cenu ili otkaže putovanje 5 dana pre otpočinjanja aranžmana.

*ULAZ U MAĐARSKU BEZ COVID OGRANIČENJA

Za ovaj program važe Opšti uslovi putovanja TA ,,MINOS TRAVEL,,

 U skladu sa članom 79. Zakona o turizmu (’’Sl. glasnik RS”, br. 17/2019) za izlet nije obezbeđena zaštita u vidu garancije putovanja .       

ZAŠTO REZERVISATI KOD NAS

Mi smo tu da osluškujemo vaše potrebe i da vam ponudimo jedinstveno putovanje u skladu sa vašim željama i budžetom. Želja i ideja o putovanju su dovoljne a mi smo tu da ih pretvorimo u stvarnost.

Kažite nam šta želite i mi ćemo znati šta da vam preporučimo
Sve možemo da odradimo on-line u jako kratkom roku
Dugogodišnje iskustvo u kreiranju turističkih putovanja
Mnogo zadovoljnih korisnika usluga